Weekly Essentials #8: Dit mag je deze week niet missen
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe Essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende Essentials,weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly Essentials

Sneakers Rains x Vans

Als er iets is waar wij een hekel aan hebben, dan zijn het natte voeten. En laten wij nu net Nederland wonen. Rains en Vans hebben de handen ineen geslagen om daar een oplossing voor te bieden. De sneakers zien er nog steeds uit als de klassieke vans, alleen dan waterdicht. Hebben!

Check out in Essentials!

Bluetooth Tracker Tile

Ben jij de man die constant zijn spullen kwijt is en vergeet? No worries, dat is juist een teken van intelligentie, maar het kan wel irritant zijn. Met deze bluetooth tracker van Tile kun jij altijd en overal je waardevolle spullen terug vinden. Hij is makkelijk vast te maken aan je sleutelbos en nog makkelijker te koppelen aan je telefoon.

Check out in Essentials!

Bank BePureHome

Voor ons staat interieur altijd hoog op het lijstje. We worden warm van een industrieel interieur, en deze bank past daar perfect tussen. Hij heeft een strakke noch robuuste uitstraling, vooral dankzij zijn zwarte pootjes. Omdat de bank gemaakt is van eco-leder heeft de ‘Rodeo’ een vintage touch.

Check out in Essentials!

Hoodie Lyle & Scott

Helemaal in de kleur die je vandaag de dag op straat tegenkomt: oudroze. Het Schotse Lyle & Scott staat bekend om haar klassieke stijl maar gaat ook met de trend mee. Deze hoodie met buidelzak is comfortabel, gemaakt van 100% katoen en is perfect voor jou streetwear look.

Check out in Essentials!

Bierkan GrowlerWorks

Deze bierkan zorgt ervoor dat jou biertjes wekenlang koud en vers blijven. Schenk je biertje onderweg naar de kroeg vers in voor je maten aangezien het geen gedoe is om de kan mee te nemen. Omdat er geen CO2 bij kan komen, wordt het bier niet dood. Dit is voor de next level BVO-biertjes.

Check out in Essentials!

The Race Case Suitsupply

Als wereldreiziger wil je op zijn minst een gebruiksvriendelijke reisvriend, en die hebben we gevonden voor je. ‘The Race Case’ is gemakkelijk om te bouwen van tweewielige koffer naar een driewielige trolley. Hij is ruim genoeg voor je essentials maar past toch makkelijk in de overhead van het vliegtuig.

Check out in Essentials!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS