Waarom jij naar Nieuw Zeeland moet voor het strand!

Ben jij nou altijd al helemaal gek geweest op zon, zee en strand, maar vind je Scheveningen in hartje zomer toch altijd wat aan de drukke kant? Of heb je alle tropische stranden in Azië wel een beetje gezien? Boek dan maar je ticket naar Nieuw Zeeland, want dat is de place-to-be als het gaat om tropische stranden zónder massa-toerisme!

Boven de grote stad Auckland vind je de regio Northland. Een paradijs in de zomer én in de winter – het wordt in Nieuw Zeeland ook wel ‘The Winterless North’ genoemd. Dat betekent het hele jaar je korte broek aan. Wat wil je nog meer?

The Winterless North

Het rijk alleen.

Omdat deze regio zoveel kustlijn heeft vind je er ook veel stranden. Sommige klein, andere groot. Silica Sand is zo wit als sneeuw en ergens anders weer roze. En het mooie komt nog, je hebt deze stranden vaak he-le-maal voor jezelf. De locals in Nieuw Zeeland gebruiken de stranden vooral om te vissen of voor hun quads en dirt bikes.

Niemand die je op de vingers kijkt.

Maar toch net niet de Caribbean…

De zee is helaas wel altijd koud, het blijft natuurlijk SUB-tropisch. Maar als jij jezelf uren kunt vermaken op het strand en houdt van prachtige zonsondergangen dan is dit jouw ideale reis bestemming. De beste manier om te reizen in Nieuw Zeeland is met eigen vervoer, dus koop je eigen auto en maak er een vette roadtrip van!

Total
3
Share