Airbnb Finds: the big five spotten vanuit je achtertuin in Zuid-Afrika

Oog in oog staan met een olifant of een kudde vol springbokken in de verte zien staan. Zuid-Afrika is dé bestemming die je op je bucketlist moet hebben voor het spotten van The Big Five.

Zoek het tropische weer op en verblijf in een luxe villa via Airbnb. Vanuit deze villa spot je de wilde dieren gewoon vanuit je achtertuin. Houd je ogen open en treed binnen in Casa Marula.

Airbnb Finds: The Big Five spotten vanuit je achtertuin in Zuid-Afrika

Deze Zuid-Afrikaanse villa is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Over elk detail is nagedacht en zo ook over de kleurenpallet. Er zijn voornamelijk aardetinten gebruikt die perfect wegvallen in het landschap. De rieten meubels, moderne inrichting en de foto’s met Afrikaanse stammen maken het plaatje helemaal compleet. De hoge plafonds zijn ontworpen je ook van binnen optimaal kan profiteren van de omgeving. En niet al te vergeten: door de hoge ramen kan je de dieren nóg beter spotten. Met een beetje geluk staan er ineens een paar zebra’s voor het raam. 

The Big Five, <strong>Airbnb Finds:</strong> the big five spotten vanuit je achtertuin in Zuid-Afrika

Privézwembad

In Zuid-Afrika kunnen de temperaturen soms hoog oplopen en een zwembad is daarom geen overbodige luxe. Naast de patio vind je een stijlvol zwembad waar je samen met drie andere vrienden ultiem kan chillen onder het genot van een lokaal biertje. Wat wil je nog meer? Na het afkoelen ben je helemaal klaar om aan te schuiven voor een uitgebreide barbecue of zoals ze in Afrika zeggen; een Braai. ’s Avonds zet je de borrel rustig voort tijdens een kampvuur met het geluid van de wilde dieren als achtergrondmuziek. Geen zorgen over de buren, het fraaie optrekje ligt namelijk op privégrond waardoor je meer dan genoeg privacy hebt. 

Kruger Park in je achtertuin

Praktisch gezien hoef je de villa niet uit om de wilde dieren te spotten, maar met het Kruger Park als achtertuin is het zeker een aanrader om er toch even op uit te gaan. Zeg je wild life, dan zeg je het Kruger Park. Het park is niet voor niets wereldberoemd, want de kans dat je hier The Big Five spot is hier groot. Casa Marula ligt in het Marloth park en met zo’n 15 minuten lopen sta je midden in het Kruger Park. In het park zelf zijn er tal van mogelijkheden tot het maken van safari’s. Kies voor een dag tour, of maak een langere tour voor de echte fanatiekelingen onder ons. 

Verblijven aan de rand van het Kruger Park is al een ervaring op zich, maar voor een schappelijke prijs van €35,- per persoon per nacht zien wij geen reden om thuis te blijven! 

Meer info

LEES OOK