De nieuwe Tesla Model 3

Donderdag op vrijdag-nacht is het nieuwste model van Tesla gelanceerd, met de naam: Model 3. Dit nieuwe speeltje van Tesla maakt elektrisch rijden ‘op niveau’ een stuk toegankelijker, want in de V.S. gaat hij al over de toonbank voor $35.000. Dat is een peulenschil vergeleken met de huidige Model S en X.

‘Op niveau’

Als je wel eens in een Tesla hebt gereden, dan weet je wat ik bedoel. In een Tesla rijdt je heel anders dan elkeĀ andere auto die je ooit hebt gereden. Natuurlijk omdat hij pijlsnel is, maar ook door de volledige andere kijk op autorijden, die de fabrikant heeft. In plaats van dat je auto van het moment van kopen alleen nog maar minder wordt, updaten ze bij Tesla regelmatig de software, waardoor de prestaties worden verbeterd. Neem bijvoorbeeld de ‘Autopilot‘, ofwel zelf-rijdende, functie, die laatst is uitgerold.

Tesla Model 3

Met een volle batterij rijdt de nieuwe Model 3 zo’n 350 kilometer. Onder de zes seconde zit je op de 100 km/h, er passen gemakkelijk vijf volwassen personen in en nogmaals: hij kost geen drol!

Mooi spul.

Total
0
Share