Tesla Dating: een datingapp exclusief voor mensen met een Tesla

CREDITS: Taneli Lathinen

Ook moeite met het vinden van je droomvrouw? Praat je ook alleen maar over je Tesla bij de eerste date? Kom je ook telkens thuis van een koude kermis na een Tinder-date?  Herkenbaar? Dan gaat Tesla je in de toekomst helpen. Tesla is bezig met het bouwen van een exclusieve dating-app, expliciet voor de gelukkige eigenaars van een Tesla.

Tesla lanceert datingapp

Een fanatieke Canadese Tesla-fan genaamd Ajitpal Grewal heeft de app gemaakt voor Tesla. De app is nog in the making. Tesla Dating moet nog klaargestoomd worden voor het zijn eerste zonsopgang kan meemaken. Toch is het wel al mogelijk om je aan te melden als je op zoek bent naar jouw levenspartner mét een Tesla.

Exclusief voor de Tesla-eigenaar

Omdat Ajitpal Grewal realiseerde dat het enige waar Tesla-eigenaren over praten de Tesla is, koos hij ervoor om een datingapp te maken. Deze datingapp is dus expliciet voor Tesla-eigenaren. Bij het aanmelden moet je fotografisch bewijs aanleveren om te laten zien dat je daadwerkelijk een Tesla bezit.

Tesla dating-app
Foto: Yogas Design

De perfecte match

Omdat alle eigenaren van een Tesla vaak alleen maar over hun bolide kunnen praten, lijkt deze app een perfect matchTesla-eigenaren delen vaak ook dezelfde waarden zoals het verkleinen van de ecologische voetafdruk en waardering voor technologie. Om het af te maken wordt er rekening gehouden met het model Tesla die je bezit. Ajitpal Grewal heeft hiervoor gekozen omdat hij vindt dat een auto veel over de persoon zegt.

Tevredenheid seksleven

Het blijkt dat de Tesla-eigenaren weinig omgang hebben met hun partner. Desondanks geeft de Tesla-eigenaar aan niet stil te zitten. Men komt dus zonder probleem aan hun trekken. Ze melden dan ook dat ze ruimschoots tevreden zijn over hun seksleven. We zijn benieuwd hoeveel Tesla-baby’s er gaan komen door deze app…

Tesla 'Cheetah Mode' - 4
Foto: Roberto Nickson
LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…