Vanaf deze week kun je Netflix kijken in je Tesla

CREDITS: Bram van Oost | Unsplash

Waar je vroeger een SD-kaart in je computer moest stoppen om je TomTom een grondige update te geven, heb je nu gewoon draadloze updates. Voor je het weet staat jouw koets geüpdatet en wel voor je klaar. Deze week rolt Tesla zijn niet nieuwe update met Netflix uit en dit is de grootste tot nu toe. De update zal heel wat Tesla-eigenaren een gat in de lucht doen springen!

Update 10.0. maakt veel meer mogelijk!

De update gaat het mogelijk maken om verschillende streamingdiensten te gebruiken in de Tesla waaronder Netflix. De auto moet hiervoor natuurlijk wel in de parkeerstand staan. Zo kun je tijdens het wachten voor de brug nog even de laatste vijf minuten van Casa de Papel afkijken die erbij in geschoten zijn.

Je Spotify premium-account kun je natuurlijk wel raadplegen tijdens het rijden. Zo is het mogelijk een lekkere afspeellijst te kiezen voor iedere fase van jouw ochtendhumeur of die van je bijrijder natuurlijk. 😉

Met de ingebouwde karaoke software zal het mogelijk worden de kiddo’s op de achterbank te vermaken op weg naar Zuid-Frankrijk.

Smart Summon

Inmiddels heb je ze misschien al gezien: de Tesla’s die als kamikazevoertuig richting hun bestuurder komen en daarbij niets uit de weg gaan. De functie ‘maakt’ het mogelijk om de auto naar je toe te halen als je met je volle boodschappentas op de stoep staat te wachten.

In Nederland is de functie nog niet beschikbaar, maar volgens Tesla Benelux zal ook deze functie spoedig bij ons gebruikt kunnen worden. In update 10.0. hebben ze hopelijk de bugs eruit kunnen halen en hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om Tesla’s die een eigen wil hebben. De update wordt in batches uitgerold. Dus wanneer de functie beschikbaar is weten we nog niet.

Maar Netflix in de Tesla kunnen we in ieder geval deze week verwachten!

Netflix Tesla, Vanaf deze week kun je Netflix kijken in je Tesla
Foto: Tesla Motors

Netflix Tesla, Vanaf deze week kun je Netflix kijken in je Tesla

 

 

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…