Novitec steekt de Tesla Model 3 in een nieuw jasje

CREDITS: Novitec

Je ziet ze niet dagelijks voorbij komen: een getunede elektrische bolide. Ook bij het Duitse bedrijf Novitec houden zij zich normaal gesproken meer bezig met de voertuigen van Ferrari. Toch besloten zij om het ditmaal over een andere boeg te gooien. Het bedrijf zou de Tesla Model 3 gaan tunen die in 2017 al werd aangekondigd. Inmiddels is de elektrische auto sinds begin dit jaar verkrijgbaar in Nederland. Het uiterlijk van het ‘standaard’ model mag er al wezen, maar met het resultaat van Novitec zijn wij nog meer verliefd geraakt op de elektrische wagen. Show me what you got! 

Novitec steekt de Tesla Model 3 in een nieuw jasje

Eerder stak het bedrijf de Tesla Model S en Model X al in een nieuw jasje. Hiermee haalde zij veel succes en dus dachten ze er goed aan te doen om voor de derde keer een Tesla aan te pakken. Alle goede dingen komen immers in drieën. Er zijn samen met de Amerikaanse wielen fabrikant Vossen op maat gemaakte 21 inch hi-tech wielen ontwikkeld. De velgen zijn maar liefst in 72 verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarbij kies je of je een glimmende of geborstelde touch wilt. Net wat je wilt!

Verder wordt de elektrische bolide voorzien van een aantal extraatjes. Denk aan een kleine selectie uit koolstofvezel vervaardigde sideskirts, een nieuwe voorspoiler, een diffuser onder de achterbumper en een vleugeltje op de achterklep. De wagen krijgt hierdoor direct een sportiever uiterlijk.

Het interieur wordt vervolgens afgewerkt met prachtig leer en Alcantara. Aan te passen in iedere kleur die je maar wenst! Overigens laat Novitec weten de gehele Tesla Model 3 in elke gewenste kleur kunnen spuiten. Inclusief bijbehorende zijdeglans. Hoever jij in je portemonnee moet tasten is helaas niet bekend, maar een laadpaal installeren en je energie vergelijken doet wonderen. En als je een liefhebber van elektrische auto’s bent vergeet je de prijs waarschijnlijk al snel. Iets voor jou?

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…