De juweeltjes van iemand met de leipste sneaker verzameling ooit

CREDITS: Highsnobiety

Sean Wotherspoon heeft misschien wel een van de meest bizarre sneaker verzameling ooit. Hij is mede-eigenaar van vintage store Round Two in Los Angeles en heeft een sneakercollectie waar de meeste mensen alleen maar van durven te dromen.

In de video laat hij zijn pareltjes zien, zoals een de Nike Dunk Low SB ‘Paris’, die je niet onder de 15k kan krijgen via eBay, en een paar Dunk Low SB ‘Reese Forbes Denims’, waar hij helemaal hyper van wordt. Niet gek, er zijn maar 444 paar van geproduceerd. Maar ook ‘gewoon’ twee setjes OG Air Max 1 re-issues van vorig jaar behoren tot zijn meest favoriete sneakers.

Het meest bijzondere exemplaartje, is toch wel het setje Nike x Supreme x Fragment All Court samples. EenĀ collab die er nooit helemaal doorheen gekomen is, dus ultra-zeldzaam is.

Sean Wotherspoon Nike Air Max 1/97 SW

Dat de beste man veel van sneakers weet is duidelijk. Maar het was natuurlijk helemaal eenĀ dream come true toen hij dit jaar een door Nike uitgeschreven wedstrijd won, waarbij je je eigen sneaker kon ontwerpen en deze ook werkelijk in productie werd genomen. Hij combineerde een Air Max 97 met de buiten- en middenzool van een Air Max 1. Het resultaat zie je onder de video!

Ken je de grootste adidas-fan ter wereld al? Check hier zijn magistrale verzameling.

Foto: Nike
Total
1
Share