VEJA schiet Samba’s van de Braziliaanse sneakertroon met VOLLEY

CREDITS: VEJA

Wij hebben de afgelopen jaren een grote liefde ontwikkeld voor sneakers met een Braziliaans vleugje.

Afgelopen jaar werden we al verliefd op de Samba’s, en ook dit jaar heeft ons nieuwe oogappeltje een exotisch tintje.

VEJA brengt ode aan debuutschoenen

Onze hartendieven? De nieuwe VOLLEY-sneakers van VEJA. Afgelopen maand bracht het merk eindelijk de langverwachte heruitgave van deze iconische sneaker. In 2005 maakte de VOLLEY haar debuut in Parijs, waarna alle 5.000 sneakers binnen een recordtijd uitverkocht raakten. Zeker in de afgelopen jaren heeft het merk zich flink op de kaart gezet en heeft het ondertussen meer dan 14 miljoen sneakers verkocht. Alle reden om te kijken of dat ze dat kunstje van een kleine twee decennia geleden nog eens fijntjes over kunnen doen.

VEJA VOLLEY, <strong>VEJA schiet Samba&#8217;s</strong> van de Braziliaanse sneakertroon met VOLLEY
Foto: VEJA

VOLLEY is stijlvol én duurzaam

Of ze geslaagd zijn voor de test? Ja hoor, met vlag en wimpel. In totaal brengt VEJA negen verschillende kleurencombinaties voor de nieuwe sneakers en krijgt de VOLLEY een bovenwerk bestaande uit stijlvol O.T.-leer, afkomstig uit biologisch gecertificeerde boerderijen in Uruguay. Daarmee bewijst het merk eens te meer hét boegbeeld te zijn voor tijdloze én duurzame mode. Om dat nog even extra kracht te geven zijn de veters gemaakt van 100% biologisch katoen en bestaat de buitenzool voor 40% uit Amazone-rubber. Premium-kwaliteit, premium-uitstraling en premium-duurzaamheid. Precies zoals willen we het zien.

Alle details van de nieuwe VOLLEY van VEJA

De nieuwe VOLLEY wordt oorspronkelijk gemaakt in Brazilië, wat de authenticiteit van de sneakers alleen nog maar verder benadrukt. Via de officiële website van VEJA is de VOLLEY ondertussen al verkrijgbaar. In totaal tik je een kleine €135 neer voor de nieuwe sneakers van het Franse merk. En dat voor schoenen waar je eindeloos de salsa mee kan dansen. Koopje, als je het ons vraagt.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste fashion updates.

Source: