Twee verse colorways voor de New Balance Fresh Foam X More Trail V3

CREDITS: New Balance

Met de Fresh Foam X More Trail V3 van New Balance liet het merk eens te meer zien dat het niet bang is om af te wijken van de typische silhouetten van hardloopschoenen.

En met de aankondiging van de nieuwe kleurvariaties voor de Fresh Foam X More Trail V3 laat New Balance al helemaal zien dat een extravagante look ook perfect past bij schoenen die bedoeld zijn om te presteren.

Fresh Foam X More Trail V3 wordt nog levendiger met nieuwe colorways 

Want ja, hoe meer meters je maakt op deze schoenen: hoe meer mensen je spotten tijdens het hardlopen. Dan wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen met de hardloopsneakers die je draagt. De nieuwste kleurvarianten van de Fresh Foam x More Trail V3 zijn dan ook fashion statements bedoeld om meters te maken. Met de ‘Tea Tree’ krijgt de sneaker een neon-basis met opvallende felrode en zwarte accenten. Levendig is een understatement bij deze kleursamenstelling. Combineer dat met het synthetische bovenwerk van de sneakers en je hebt een soort Lightning McQueen aan je voeten.

New Balance combineert prestatie met stijl

Daarnaast heb je ook de meer ingetogen variant van de Fresh Foam x More Trail V3 met een palet bestaande uit ‘Dark Camo’ en ‘Dark Olivine’, wat resulteert in een hele strakke uitstraling. Door deze kleursamenstelling, de Fresh Foam X tussenzoolschuim en Toe Protect-technologie wordt iedereen tijdens de Marathon van Rotterdam meteen gewaarschuwd. Allebei de kleurstellingen onderstrepen dat New Balance niet alleen prestatiegerichte schoenen produceert, maar ook een flinke vleug stijl weet toe te voegen.

De nieuwste kleurvariaties van de Fresh Foam X More Trail V3 sneakers van New Balance zijn nu al verkrijgbaar. Check ze hier of bekijk nog even de galerij hieronder om erachter te komen welke kleursamenstelling beter bij jou past.

Source: