Houten meubels die vormen naar je lichaam!

We hebben je al eens eerder kennis laten maken met de stoel van het merk Lampemm of de Private Rocker stoel. Maar nog niet met de collectie van het merk Sitskie. Deze mooie herfstige dag van vandaag leek ons het perfecte moment om deze ontmoeting te laten plaatsvinden. Dus ga er even goed voor zitten, want de designs die je nu te zien krijgt zijn echt nice!

Sitskie 4Over Sitskie

We willen je graag nog even in spanning houden door je eerst op de hoogte te brengen van het merk zelf. Sitskie is namelijk een leverancier van fijne handgemaakte meubels en een design studio gevestigd in Los Angeles. Elk item is zorgvuldig ontworpen door Adam Friedman, een ontwerper en vakman. Hij is de belangrijkste ontwerper achter de collectie van Sitskie Design Studio. De inspiratie voor de collecties vindt hij door op een andere manier naar het alledaagse te kijken en te ervaren. Daarnaast is hij van mening dat de leefomgeving waarin jij je bevindt gevuld moeten worden met inspirerende objecten die bij jou als persoon passen. Vanuit deze visie heeft hij de collectie voor Sitskie ontworpen.

De collectie

Deze meubels zijn niet zomaar meubels die je overal tegenkomt. De zittingen zijn namelijk voorzien van een soort blok systeem. Friedman kwam er namelijk achter dat mensen een haat/liefde verhouding hadden met gestoffeerde meubels. Ze vonden ze heerlijk omdat ze zo lekker zacht zaten, maar daarnaast hebben ze er ook een hekel aan wanneer er een vlek op terecht komt en deze er niet meer uitgaat. Daarom bedacht hij deze unieke oplossing. Doordat de zittingen bestaan uit het blokkensysteem kun je, ondanks dat het niet gestoffeerd is, toch een zachte en comfortabele zit ervaren. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout en staan ze geweldig in je interieur!

Dan is het nu dan echt tijd om je de collectie te laten zien. Maar niet zonder je te waarschuwen dat je na het zien van de designs je nergens anders meer aan kunt denken totdat je in het bezit bent van de collectie!

Source :

sitskie.comESSENTIALSMEER ESSENTIALS