Weekly Essentials #18 Dit mag je deze week niet missen

CREDITS: Aspinal of London

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly Essentials

GLADIUS onderwater drone

De GLADIUS is een slimme onderwater drone die gebouwd is voor filmen, observeren en ontdekken. Schiet met deze drone vette beelden tot wel 100 meter onder water en ook nog eens scherp. Er zit namelijk Ultra HD 1080P/4K camera in. De drone is perfect voor duikers die alles goed willen vastleggen. Word jij hiermee de nieuwe Freek Vonk?

Samsung Galaxy S9+ Surise Gold

Net voordat de zomer écht begon kwam Samsung met een heel lekkere variant van de S9: de Sunrise Gold. We weten allemaal wat de S9 in huis heeft, maar deze variant is nog net een stukje stijlvoller. Goud geeft een gevoel van rijkdom, ook als je geen Warren Buffet bent..

https://www.youtube.com/watch?v=jz6rRsuHUXQ

Linnen overhemd van WE

Hogere temperaturen vragen om bijpassende kledingitems. En een linnen overhemd is dan je beste vriend. Deze variant van WE valt slank en is lichtroze, wat perfect past in de trend ‘pastel’. Combineer ‘m met een witte broek of jeans en je zomer look is helemaal klaar.

 

Porseleinen mok van Hasami

Goede koffie drink je in een goede mok. Het is gewoon zonde om te investeren in een goede koffiemachine én in goede koffie, om het vervolgens te drinken uit een plastic beker. Bij wijze van spreken dan. Deze porseleinen mok is een enorm stijlvolle toevoeging aan je ochtendroutine.

 

Aerodrome paspoorthoes

Als wereldreiziger zul je vaak jouw paspoort gebruiken. Het paspoort mag daarom van ons wel wat extra liefde ontvangen. Bijvoorbeeld om een mooie hoes voor ‘m te kopen. Deze hoes van Aspinal of London is volledig van zachtleer gemaakt en zal mooier worden als je de hoes vaak gebruikt.

Koelkast van Smeg

Oké het is redelijk aan de prijs voor een koelkast, maar als je ‘m gebruikt als een toevoeging aan je interieur dan mag het. Deze koelkast van Smeg kan zomaar ineens hét pronkstuk worden van jouw keuken. Dus we gaan eens niet voor een ingebouwde koelkast, maar plaatsen de koelkast vrijstaand.

Total
0
Share