Samsung dropt draagbare mini-beamer met 100-inch beeld en speaker

CREDITS: Samsung

Vandaag de dag word je omringd door – digitale – schermen. Je telefoon is een verlengstuk van je arm, en fungeert tegenwoordig zelfs als afstandsbediening. Tenminste als je tv wil kijken. Met de Samsung Freestyle heb je dat laatste niet eens meer nodig. Je neemt jouw scherm gewoon overal mee naartoe.

Samsung Freestyle:

De Samsung Freestyle is een beamer, slimme luidspreker en sfeerverlichtingsapparaat in één. Dit geniale apparaatje laat jou content afspelen op ieder oppervlak. Je kunt hem gebruiken als speaker of als projector. Zo kun je bijvoorbeeld jouw favo serie afspelen op het plafond als je plat op bed ligt. Ideaal.

Neem de Samsung Freestyle overal mee naar toe

De Samsung Freestyle weegt maar 830 gram en past met zijn compacte vormgeving makkelijk in je rugtas. In tegenstelling tot conventionele beamers is de Freestyle 180 graden te draaien zodat je op ieder oppervlak video’s in HD kunt kijken. Je muur, tafel, vloer, plafond of zelfs je schuurtje is in een handomdraai een beeldscherm van 100-inch.

Daarbij kun je het draagbare scherm gebruiken vanuit een powerbank, standaard E27 lampenfitting en het stopcontact.

Samsung Freestyle - MANIFY
Foto: Samsung

Bouw je eigen feestje

Naast dat je met de Samsung Freestyle video content kunt afspelen, kun je er ook voor kiezen ‘m te gebruiken als slimme speaker. Hij kan de muziek die jij afspeelt via visuele effecten ondersteunen, waardoor je al snel het feestje gaande hebt. Ook kun je hem gebruiken als lamp om de sfeer te bepalen. Om maar wat hete bedroomjams als voorbeeld te noemen.

Nooit meer kloten met scheef beeld

De freestyle is gemaakt als plug & play product. Daarom stelt-ie zelf de projectie af op de ondergrond waarop jij wilt afspelen. Het maakt niet uit hoe de Freestyle staat – schuin, in een hoek of op zijn kop – de beamer optimaliseert zelf het beeld. Zo geniet jij van je favoriete content. Samsung heeft naast het standaard gebruik al wat gave toepassingen bedacht, check de video hieronder:

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…