Samsung Galaxy A51: een high-end smartphone die geen rib uit het lijf is

Check het zelf maar; smartphones worden vandaag de dag aangeboden voor €1500,- alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het lijkt meer en meer uit de hand te lopen. Gelukkig zijn er ook nog no-nonsense telefoons van topkwaliteit waar je als man blij van wordt. Niet alleen jij, maar ook je portemonnee.

De Samsung Galaxy A51 is daar een voorbeeld van. Met deze telefoon stream je jouw favo serie zoals Vikings op een 6,5 inch-display en til je het Insta-account van je vriendin naar een hoger niveau.

Samsung Galaxy A51: next-level features voor een goede prijs

Mannen hebben nu eenmaal trekjes. En één van die trekjes is dat ze altijd het duurste toestel willen hebben. Wij mannen moeten daar eens mee kappen. De allerduurste smartphone is niet áltijd de beste keuze voor jou. Dat bewijst Samsung met de Galaxy A51. Een high-end telefoon die je géén rib uit je lijf is. Nu al helemaal niet, want bij KPN krijg je nu tijdelijk €48,- korting.

Til haar Insta naar een hoger niveau

Om de haverklap vraagt je vriendin aan jou of je even een picca wil schieten. Jij als gentleman  zegt daar natuurlijk geen nee tegen. Je zet jouw trots opzij en als een professionele fotograaf schiet je foto’s van haar. Met één van de vier camera’s dan, want de Samsung Galaxy A51 heeft er quattro.

De primaire camera heeft 48MP, waardoor je er zeker van bent dat je superscherpe, heldere foto’s schiet. Met de Ultra Wide Camera van 12MP en een hoek van 123° worden ook voor jou landschapsfoto’s een eitje. Daarnaast maak je met de nieuwe Macro Camera van 5MP haarscherpe close-ups én staat je vriendin altijd in middelpunt van de belangstelling door de Depth Camera van 5MP. Niet voor de eerste keer…

Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A51: een high-end smartphone die geen rib uit het lijf is
Foto: Samsung

Een batterij die jouw beste vriend gaat worden

Het leven gaat snel, héél snel. Als je overal van op de hoogte moet zijn is een goede batterij een must. De 4.000mAh batterij in de Galaxy A51 gaat jouw beste vriend worden. Je kan er een lange tijd mee streamen, artikelen lezen en gamen. Toch leeg na al die uurtjes op sites die we liever niet benoemen? Dan is ‘ie binnen no-time weer opgeladen met de 15W Fast Charging-functie.

De Samsung Galaxy A51 tik je op de kop voor €264,-. Een schijntje als je het ons vraagt. Als je ziet wat je daar allemaal voor terugkrijgt is het een hele goede deal. Door de goede prijs is ook een Samsung A51 abonnement een interessante optie.

Een crème de la crème beeldscherm

Het kan nog wel eens lastig zijn om het perfecte beeldscherm te vinden. Vooral als je veel wilt gamen en je films kijkt alsof je leven ervan afhangt. Met het FHD+-breedbeeldscherm van 6,5-inch heb je dé oplossing in jouw eigen hand. De minimale rand van de telefoon zorgt voor een strak design én optimale benutting van het scherm. Een perfect voorbeeld van een regelrechte win-win-situatie.

Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A51: een high-end smartphone die geen rib uit het lijf is
Foto: Samsung

Eén keer niet de melding: opslagruimte bijna vol

Het is een melding die je té vaak ziet naar jouw mening: uw opslagruimte is bijna vol. Samsung weet hoe vervelend jij dit vindt. Met deze telefoon is dat verleden tijd, of je moet het wel heel bont maken. De Galaxy A51 heeft namelijk een zeer goede opslagcapaciteit, zodat jij je kunt richten op wat er nu gebeurt.

De Octa-core processor en 4GB RAM zorgen ervoor dat jij heel soepel acties kan uitvoeren op je telefoon. Met een interne opslag van 128GB ROM kun je veel apps downloaden en hoef je niet alles meer te verwijderen. Zo lijkt jouw bibliotheek op de Insta-feed van je vriendin. Maar goed, het blijft toch je meisje hé.

Al je pikante gegevens zijn veilig

Het is een probleem wat dagelijks voorkomt; de privacy om iemand zijn telefoon wordt geschonden. De Galaxy A51 beschikt over Samsung Knox. Dat is ingebouwd in de hardware en software van je nieuwe speeltje om deze te beveiligen zodra je hem aanzet. Knox beschermt je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen.

Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A51: een high-end smartphone die geen rib uit het lijf is
Foto: Samsung

The story continues…

Dacht je al van ons af te zijn? Think again! We hebben nog een aantal heerlijke features geselecteerd die we je niet wilden onthouden:

  • Bixby Routines: De Galaxy A51 past zich aan jouw leven aan. Het blauwe licht van de telefoon wordt gereduceerd en Night Mode wordt ingeschakeld om je ogen alvast te laten wennen aan bedtijd.
  • Bixby Vision: Een feature die is geïntegreerd in je camera-app om jouw leven efficiënter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld restaurantmenu’s in een handomdraai vertalen.
  • One UI: Dit helpt je om je te concentreren op wat voor jou echt belangrijk is. De belangrijkste content en functies zijn altijd binnen handbereik zodat je daar sneller bij kunt.

Zo zie je maar; de allerduurste smartphone is niet áltijd de beste keuze voor jou. Of misschien ook wel, maar dan zijn je behoeften heftiger. Daar kunnen wij ook niks aan doen ;). Dan is de Samsung S20 misschien wel iets voor jou.

https://www.youtube.com/watch?v=NwFvlwe7HPo

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KPN.
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…