Samsung Galaxy Note10: voor als je heel veel van je telefoon vraagt!

Android vs. iOS, het blijft een eeuwige discussie. Sommigen zeggen ‘het is maar net wat je gewend bent’, andere hebben duidelijk een voorkeur. Maar nu we de nieuwe Samsung Galaxy Note10+ een paar weekjes getest hebben zijn we wel heel gelukkig hoor. Eén ding is zeker: Samsung maakt écht goede smartphones.

Samsung Galaxy Note10+

telefoon

Grootte

Ben je nog geen Plus-modellen – van welk merk dan ook – gewend, dan is het even schrikken. Met een 6,8″ scherm is het een flinke jongen en voel je je in het begin een Chinese toerist in Pisa, maar na één dag ben je hier al aan gewend. Het dunne design, minimale gewicht van 196 gram en de eindeloze mogelijkheden van dit apparaat werken hier sterk aan mee. En pak je je oud telefoon weer, dan vind je ‘m ontzettend klein.

, Samsung Galaxy Note10: voor als je heel veel van je telefoon vraagt!

Work station

De Note-series van Samsung zijn speciaal in het leven geroepen als krachtpatsers en dat merk je meteen. Zo kan je bij relatief intensief gebruik makkelijk 1,5 dag doen met de batterij. Opladen gaat daarna weer supersnel; na 30 minuten laden kan je er weer een volledige dag tegenaan. Heb je nog batterij over? Dan kan je via PowerShare draadloos ‘juice’ delen met andere Samsung Galaxy-gebruikers of je Buds mee opladen.

https://youtu.be/uRzEhLm3-hc

Met de Galaxy Note10+ in je bezit, klap je je laptop ook een stuk minder vaak open. Super veel van de functionaliteiten zitten in je smartphone. Van schetsboek tot video-editor en van presentatie-hulp tot opslagapparaat. Tel daar apps als Google Drive en Microsoft Office bij op, die eigenlijk nu pas handig te gebruiken zijn op mobiel. En dan hebben we het nog niet gehad over alle apps die gewoon nét een stukje sneller werken dan je gewend bent.
De Note10+ heeft namelijk een 7nm processor met 12GB RAM, voor de leken: dat is rammetje snel voor een telefoon! Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn opslagcapaciteit tekort te komen met 512GB intern geheugen en een SD-slot tot max. 1TB. En met de 5G-varianten kan je ook nog eens super snel bij de je bestanden in de cloud. Krijg dat maar eens vol!

Het kan. Met de:

Camera van de Galaxy Note10+

Hiermee heb je de mogelijkheid om foto’s te maken en te filmen als nooit tevoren. Op de achterkant vind je vier camera’s, van Ultra-Wide tot DepthVision. Allemaal zodat je beelden kan schieten alsof je een professionele camera in je hand hebt. Zo is het voor het eerst mogelijk om een bokey-effect toe te passen op video met Live-Focus en heb je meer opties dan ooit voor filmen en fotograferen op verschillende afstanden.

, Samsung Galaxy Note10: voor als je heel veel van je telefoon vraagt!

Door de nieuwe Super Steady mogelijkheid maak je van je handen een gimball, want nog nooit filmde een smartphone zo smooth. En dat natuurlijk in 4k kwaliteit op 60 fps of 1080p op 240 fps. Dat is heel erg netjes elke camera in deze prijsklasse. Helemaal als je er ook nog eens mee kan bellen!

Door Dual Aperture is de Samsung Galaxy Note10+ beter dan ooit in staat om foto’s te maken in donkere omstandigheden of zelfs de nacht. Eerlijk: filmen bij schemer en in het donker is nog een stapje te ver – en dat is niet gek, maar de foto’s worden heel mooi!

Galaxy Note10+ kopen

Wil je deze krachtpatser ook in huis halen, dan ben je wat ons betreft een hele verstandige guy. De Galaxy Note10 is te bestellen vanaf €949 zonder telefoon abonnement, wil je daar een plusje achter dan kost je dat €150 extra. Een schijntje op dit bedrag, waar je heel wat voor terug krijgt. Zonde als je het niet doet! Check de website van Samsung voor de mogelijkheden!

, Samsung Galaxy Note10: voor als je heel veel van je telefoon vraagt!

, Samsung Galaxy Note10: voor als je heel veel van je telefoon vraagt!

LEES OOK