Next-level bingen: Samsung dropt brute 4K home cinema set

CREDITS: Samsung Newsroom

Het is tijd voor een change. Alle Netflix-series bingen op een 32 inch tv in je slaapkamer is niet meer aan de orde. Een moderne man wil, naast veel thuiszitten- en werken, ook thuis op een speciale manier The Shawshank Redemption voor de derde keer kijken. Het woord bioscoop roept waarschijnlijk warme gevoelens bij je op, dus waarom haal je niet gewoon een bios in huis? Met Samsungs nieuwe home cinema set is die kans reëler dan ooit tevoren.

Een home cinema set met 4K kwaliteit

Samsung heeft de geheel nieuwe 4K Ultra Short Throw Laser Projector – genaamd The Première – 2 september gepresenteerd op het event Life Is Unstoppable. De home cinema set is uitgebracht omdat miljoenen mensen meer tijd thuis doorbrengen. De televisie is het centrum van onze entertainment geworden. Televisiekijken willen we dan ook in alle luxe kunnen doen.

Home cinema set, Next-level bingen: Samsung dropt brute 4K home cinema set
Foto: Samsung

Samsung 4K Ultra Short Throw Laser Projector: The Première

The Première tilt de algemene thuisbioscoop-ervaring naar een hoger niveau. Natuurlijk zijn er op dit moment ook wel beamers beschikbaar, maar die doen je denken aan de geschiedenisleraar van de middelbare school. Samsung zorgt ervoor dat je nu groots kan bingen in 4K beeldkwaliteit.

Met The Première krijg je 4K beeldkwaliteit en geluid waar je U tegen zegt. Er worden twee modellen gedropt van respectievelijk 120 en 130 inch. In de projector zit een drievoudige lasertechnologie die als eerste ter wereld wordt gebruikt. Deze technologie levert revolutionaire contrastdetails op die je nooit eerder vanuit huis hebt ervaren.

Smart TV-platform en streamingapps

De home cinema set heeft een aantal specs om van te watertanden. Zo ga je door de unieke filmmaker-modus films kijken zoals de regisseur het voor ogen had.  En The Première beschikt over een Smart TV-platform met verschillende video-apps. Je wil natuurlijk wel Suits of Breaking Bad op zo’n prachtig scherm kunnen kijken. Maak je maar alvast klaar om alles wat je maar kan vinden te bingewatchen.

Foto’s: Samsung