Vrouwen raden je af om deze dingen te doen tijdens een date

Al een tijd niet gedate of juist heel veel dates gehad die nergens op zijn uitgelopen? Er zijn natuurlijk een aantal situaties die jouw date de afgrond in kunnen helpen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal no-go’s op een rijtje gezet die je beter achterwege kan laten volgens vrouwen. Als je deze punten voortaan in je achterhoofd houdt, achten wij de kans op een geslaagde date een stuk stabieler in!

7 no go’s tijdens het daten

1. De details vergeten

Kleding maakt de man. Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar alsnog komt het vaak voor dat vrouwen mannen er onverzorgd uit vinden zien tijdens een date. Naast douchen en tandenpoetsen, zijn het de kleine dingen die meetellen. Zorg ervoor dat je kleding gestreken is, doe een lekker luchtje op en misschien wel één van de belangrijkste puntjes: schone nagels.

2. Geen initiatief tonen

Zorg ervoor dat de gespreksstof niet ver te zoeken is en geef zelf ook de nodige inbreng in een leuk gesprek. Vrouwen kunnen over het algemeen wel lekker doorkletsen, maar op een gegeven moment zijn zij ook uitgepraat als er vanuit jou niet veel komt. Daarnaast zijn stiltes tussendoor niet het einde van de wereld. Je kan beter de tijd nemen om iets nuttigs te bedenken dan haar te vervelen met een oninteressant verhaal.

3. Geen interesse

Een lopend gesprek betekent natuurlijk niet altijd dat het een goed gesprek is. Als je merkt dat je een droge keel krijgt en je date om haar heen staart, zou je door moeten hebben dat je misschien zelf te lang aan het woord bent. Ze zal de enthousiasme vast kunnen waarderen, maar op een gegeven moment heb je nou eenmaal genoeg veren in je eigen reet gestoken.

4. Te laat komen

Dit weet iedereen, maar het komt geregeld voor dat je toch een verkeerde inschatting maakt qua tijd. Uiteraard zijn er een aantal uitzonderingen en is het in een paar situaties prima te accepteren. Echter is zonder goede reden te laat komen not-done en laat het weinig interesse zien richting je date.

5. Oogcontact is key

Staren kan je weglaten, maar regelmatig oogcontact vinden vrouwen erg belangrijk. Natuurlijk wil je haar niet intimideren met je doordringende blik tijdens het gesprek en je moet ook zeker een beetje om je heenkijken. Zolang je haar maar niet de indruk geeft dat je de mensen om jullie heen een stuk interessanter vindt dan haar.

6. Gedraag je!

Natuurlijk is het belangrijk dat jij je comfortabel voelt tijdens je date, maar zorg ervoor dat jij niet té op je gemak bent. Er zijn nou eenmaal een aantal eigenschappen die je pas in een later stadium kunt vertonen, zodra zij zich ongeveer net zo op haar gemak voelt. Tijdens de eerste dates scheten laten, met je mond vol praten en veel schelden zijn dingen waar vrouwen not impressed over zijn.

7. Doordrammen na de eerste date

Kan jij je na de eerste date niet beheersen en wil je eigenlijk gelijk haar slipje inglijden? Voel aan of jullie hierover levelen voordat je haar op een vervelende manier gaat betasten. Als een vrouw iets verschrikkelijk vindt, is het een aantal keer nee moeten zeggen omdat jij de hints niet oppikt. Na deze blunder kan je een vervolg date op je buik schrijven en dat is het natuurlijk niet waard.

Total
9
Share