Op deze onbewuste eigenschappen knappen vrouwen af

CREDITS: Gian Cescon

We snappen dat het zelfs voor de meest refined gentleman onmogelijk is om het áltijd 100% goed te doen. Maar, we kunnen je wel een handje op weg helpen. Verban deze gewoontes en eigenschappen, waarvan je waarschijnlijk zelf niet eens wist dat je ze had, en voorkom een slechte start.

Onbewuste eigenschappen waar vrouwen op afknappen

Bij het ontmoeten van nieuw vrouwelijk schoon wil je natuurlijk op z’n best uit de startblokken komen. Je kunt daarom maar beter goed voorbereid zijn, dat is immers het halve werk. Op deze onbewuste eigenschappen van mannen knappen vrouwen af.

eigenschappen
Foto: averie woodard

Nagelbijten

We beginnen met een stukje uiterlijke verzorging. Voor veel vrouwen is dit namelijk ook een belangrijk onderdeel in een man. Iets waarmee je dus finaal de mist in kunt gaan is nagelbijten. Ja echt. Je hebt het waarschijnlijk de helft van de tijd niet eens door, maar nagelbijten is goor. Het aanzicht van een nagelbijter die om het minste of geringste de witte randjes van zijn nagels afkluift is namelijk alles behalve aantrekkelijk. Stoppen hiermee.

Lange nagels

Om nog even in het kader van nagels te blijven. Mocht je ze niet bijten, knip ze dan in ieder geval wel even bij. Wel zo fijn dat je niet met halve messen aan je vingertoppen de date betreedt. Dit geldt trouwens ook voor je teennagels, mocht de date de kant op gaan dat je schoenen en sokken uit mogen.

eigenschappen
Foto: Priscilla Du Preez

Te klef

Ook met klef zijn kun je doorslaan. Ze hoeft niet iedere vijf minuten een kus en je hoeft haar ook niet 24/7 met een mierzoet koosnaampje aan te spreken. Ze is geen baby.

Anders doen dan je bent

Natuurlijk mag je af en toe je positieve eigenschappen wel een beetje aandikken op een date. Iets dat je alleen wél wil voorkomen is dat je jezelf voor gaat doen als een geheel ander persoon. Je gaat wanneer je haar een keer meeneemt naar familie of vrienden dan keihard voor de mand vallen. Stoere verhalen die helemaal niet waar zijn, kunnen het dan verpesten.

Over jezelf praten

Ook hier geldt weer dat je echt wel over jezelf mag praten op een date. Sla alleen niet door en praat niet de hele avond over jezelf. Je bent er immers ook om haar te leren kennen. Laat haar dus ook aan het woord en bewaar de verhalen van jezelf voor wanneer ze ernaar vraagt.

gewoontes
Foto: cottonbro

Geen gevoel

Het beeld van de stereotype man die stoer is en geen emoties uit is ouderwets en onaantrekkelijk. Daarom: zeg wat je van haar vindt, hoe je je voelt en wat je leuk vindt. Niet moeilijk doen en gewoon je gevoel uiten dus. Trouwens, je moet op de eerste date dan weer niet doorslaan en meteen je hele gemoedstoestand, levensverhaal en diepgaande gevoelens op tafel gooien. Dat gaat dan weer iets te ver.

Te ijdel zijn

Wanneer je ’s ochtends langer dan een uur in de badkamer spendeert moet je je misschien toch gaan afvragen of je te ijdel bent. Ijdel zijn is trouwens niet per se een eigenschap die per definitie slecht is. Wanneer je echter bij iedere spiegel of raam moet stoppen om dat ene minuscule plukje van je haar te fixen die echt niemand opvalt, kan het irritant worden.

eigenschappen
Foto: Andrea Piacquadio

Dingen vergeten

Natuurlijk kan het voorkomen dat je af en toe iets vergeet, dat is menselijk. Maar wanneer het overgaat op selectief luisteren en is het wel een van de eigenschappen waar je vanaf moet. Niets is zo irritant als iemand de moeite neemt om jou iets te vertellen of uit te leggen, en het bij jouw het ene oor in gaat en het andere uit. Beetje onbeschoft ook.

Niet kunnen kiezen

Een man die weet wat hij wil is aantrekkelijk. Vanaf nu geen “Kies jij maar”, of “Maakt mij niet uit, jij mag kiezen” meer en hak zelf de knoop door. Zo moeilijk is het niet.

Change of plans

Don’t be that guy die vóór de date vier keer van datum verandert en twee keer van activiteit. Ben een gentleman, maak een plan en houd je eraan. De gemaakte plannen steeds veranderen is een vervelende gewoonte waar je vanaf moet. Afgesproken is afgesproken.

gewoontes
Foto: Westwind Air Service
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…