Wanneer is je relatie ‘official’?

CREDITS: https://www.pexels.com/photo/monochrome-photo-of-a-couple-riding-a-bicycle-10071548/

Aah, de datefase. Het gaat he-le-maal lekker tussen jullie. Jullie raken niet uitgepraat, het is nooit awkward en je zou kunnen stellen dat er sprake is van behoorlijke kriebels. Misschien zou je het verliefd kunnen noemen, maar je wilt niet op de zaken vooruit lopen. Toch is van beide kanten obvious dat er meer speelt dan wat flirtgedrag.

Wanneer is je relatie officieel?

Wanneer je je vrienden eindelijk weer eens ziet na twee maanden, omdat je liever bij haar was, komt op den duur toch de onvermijdelijke vraag op tafel: “En? Is het nu officieel?” Je wilt eigenlijk ja zeggen, maar je mompelt er toch een soort van “Mja, misschien, ik denk het wel.” uit. Eén ding is duidelijk, van jouw kant is het helemaal aan, maar wanneer is je relatie nou eigenlijk official?

date ideeen
Foto: Shea Rouda

Is het al Facebook official?

Dé manier om het keihard onder haar neus te schuiven is een relatieverzoek sturen via Facebook. Accepteert ze die dan ben je zeker van je zaak en is Facebook-achterban direct op de hoogte. Gelukkig zijn er wat subtielere manieren om jullie relatie officieel te maken.

Wil je verkering?

Deze vraag heb je vroeger op het schoolplein ongetwijfeld gehad. Waarschijnlijk zij je op deze vraag simpelweg ja en daar stond je dan. Hand in hand op het schoolplein, lekker awkward te wezen. De meeste verkeringen duurden dan ook enkele weken tot soms zelfs enkele minuten. Wat zijn kinderen toch lekker onbezonnen.

Maak je relatie officieel

De manier om erachter te komen of je relatie al officieel te noemen is door het simpelweg te vragen. Je hoeft echt niet op één knie te gaan zitten, maar breng het op een subtiele manier. Je vraagt gewoon: Wil je mijn vriendin zijn? Wil je zeker zijn dat ze ja zegt, maak er dan een toffe aangelegenheid van. Dan weet je zeker dat ze hapt. Check! Droomvrouw in de pocket.

Hoef je ook niet meer met zo’n slap antwoord af te komen bij je vrienden nu je relatie officieel is.

Relatie officieel - MANIFY
Foto: Apex 360