Tinder tips voor mannen

Het lijkt erop dat vrouwen tegenwoordig fanatieker swipen op Tinder dan het Nederlands Eftal speelde tijdens het kwalificatietoernooi. Een vleeskeuring, maar hoe zorg je er nou voor dat jij niet één van de velen bent die het veld moet ruimen? We presenteren je ‘Tinder tips voor mannen’, op basis van resultaten onderzoek onder vrouwenpanel.

Tinder tips voor mannen

1. Foto’s

Goede profielfoto

Cliché, maar toch. Net als in het echt leven is de eerste indruk best wel belangrijk. De eerst zichtbare foto is dan ook de sleutel naar succes (of niet). Vrouwen vinden het interessanter als een man niet direct in de camera lacht, maar nonchalant wegkijkt. Opgewekt mysterie leidt tot een swipe naar rechts.

Stop met selfies in de badkamer!

Alleen vrouwen mogen dat. Als ze 16 zijn. Die spiegelfoto’s waarin een blokje (al dan niet in de maak) te zien is, wordt over het algemeen genadeloos naar de linkerkant geswiped.

Foto’s met vrienden

Dit is vaak een soort van blij maken met een dode mus. Een foto van een vriendengroep waarvan jij (volgens haar) niet de meest aantrekkelijke bent, zorgt voor een swipe de verkeerde kant op. Daarnaast kost het moeite om eerst te onderzoeken welke van het twaalftal jij precies bent. Iets met tijd kost geld.

Foto’s met een andere chick

Wie is het? Je ex waar je nog niet overheen bent en die tegelijkertijd de reden is dat je je op Tinder bevindt? Het kan natuurlijk ook je zusje zijn, maar die bio met ‘dat meisje is m’n zusje’ is niet origineel meer. Helaas.

Zonnebril

Wat heb je te verbergen? Over het algemeen is de zin om daar pas op een date achter komen nihil.

2. Bio

Carpe diem. Carpe ok-swipe-links

Een zin in je bio als ‘’Carpe Diem’’ of “Een dag net gelachen is een dag niet geleefd’’ is een levensmotto, ja. Alleen heeft half tinder dit levensmotto al. Een beetje originaliteit is geen probleem.

Waslijst met eisen

Een lijst met eisen is natuurlijk best wel handig om te hebben. Niet voor iedere willekeurige tinderaar van het andere geslacht ga je überhaupt moeite doen. Deze lijst met eisen mag je best wel in je hoofd hebben. Of in je notities, als die zo lang is dat je er soms één vergeet. Op Tinder kan dit vrouwen over het algemeen nog al afschrikken.

Facebook

All-connected. Sinds Tinder aan Facebook gekoppeld is, is het ook wel handig dat Facebook ook een goed beeld geeft. Interesses in muziek, sport, series en andere vind-ik-leuks zorgen voor een wat completer beeld van het vlees in de kuip. En sinds Tinder bekend staat als een vleeskeuring…

3. De berichten

Match is er, nu nog een gesprek.

Openingszin

Meestal begint ze toch niet uit haarzelf want dat is tegen haar principes (heel geëmancipeerd). Die gebarentaal en eventuele chemistry van het echte leven ontbreekt per definitie al, dus de openingszin moet toch wel een beetje van niveau zijn. Humor is altijd goed!

Flirten

Gewoon omdat het kan. Het voordeel van vrouwen verleiden via Tinder, is dat het heel snel kan gaan. Wees niet bang om er een flirterig berichtje uit te gooien. Of vooral veel flirtige berichtjes. Die diepgaande gesprekken voer je wel tijdens de date die wordt gepland. Of niet natuurlijk.

Seksuele toon

Ok, tinderdates staan bekend om het feit dat ze vaak uitlopen in seks. Als je ze daarvoor alleen al niet gepland had. Zorg er alleen wel voor dat je jezelf beetje in toom houdt tijdens de gesprekken. Als een vrouw het gevoel heeft dat het ‘just for the seks’ is, haakt ze snel af en komt die date er nooit.

In de avond

Overdag bestoken met berichtjes werkt over het algemeen vrij slecht, vooral terwijl zij haar deadline op het werk probeert te behalen. Bovendien communiceer je hiermee naar haar dat je zelf niks te doen hebt. Gewoon in de avond dus.

Grammaticale fouten

Ik ben na Lowlands geweest naar dat ik terug kwam uit Warschou. Ik zij tegen me vrienden dat ik nog wel zin had om na een festival te gaan. Ik ben een even grote festivalliefhebber dan hun. Werkt niet in je voordeel…

Binnenkort: Happn tips voor mannen!

Total
0
Share