Onderzoek wijst wijst uit wat je het beste kan sturen als je een date wilt scoren

Heb je een match op Tinder of Happn, of beter nog: heb je een nummer geregeld, dan is het tijd voor actie. Hoe ga je regelen dat deze dame met je op date wilt? In ieder geval niet door alleen ‘Hey’ te typen en daarna te wachten op reactie. Maar hoe dan wel? Cabaretier Aziz Ansari en socioloog Eric Klineberg hebben een diepte-onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt.

Online flirten

De tijd dat je met je zenuwachtige bek op iemand kon stappen om┬ádeze aan te spreken, is toch wel een beetje verloren gegaan aan het digitale tijdperk. Je kan nog zo’n leuke uitstraling hebben, maar online zul je het toch met wat foto’s en een goede openingszin moeten doen. En daarmee bedoelen we geen foute ingestudeerde zin, maar iets wat zo spontaan mogelijk overkomt.

De onderzoekers hebben honderden mensen gevolgd tijdens het online flirten en hebben in een boek verwerkt wat wel en niet werkt. Check de onderstaande video en maak deze fouten nooit meer. Als een bijna 50-jarige man in een paars overhemd, met een te groot colbert het zegt, dan zal het wel zo zijn!

Total
0
Share