Level up je flirting game met deze psychologische tips

Online zul je vast en zeker veel tips zijn tegengekomen om te flirten. Echter zitten er veel psychologische aspecten achter dit leuke spelletje, waar hier en daar ook gegrond onderzoek naar is gedaan. Het psychologische stuk dat zich verschuilt achter flirten, houdt zich meer bezig met lichaamstaal, mysterieus gedrag en diepere gespreksstof.

Het zijn de meest subtiele dingen waarmee je haar kan imponeren, zonder cliché-matig over te komen. Laat jezelf van je beste kant zien door af en toe één van deze tips in de strijd te gooien. Wij garanderen natuurlijk niks, maar we hopen dat je door middel van dit lijstje wat meer succes hebt in je flirting game!

Subtiel flirten doe je met deze psychologische tips

1. Ontdek de signalen

Je kan flirten wat je wil, maar als je de signalen van de ander niet goed opvangt, is het al snel een verloren zaak. Volgens Helen Fisher kan je aan een vrouw snel merken if she’s into you. Zodra een vrouw met een grote glimlach en wijde ogen tegenover je zit, kun je al stellen dat het de goede kant op gaat. Als de desbetreffende dame vervolgens weg kijkt, haar gezicht iets laat zakken of zelfs haar gezicht met haar handen verbergt, dan is het aan. Tijd om door te pakken heren!

2. Oogcontact

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar oogcontact is wel degelijk the key tot succes. Het hoeft geen staar wedstrijd te worden, maar af en toe wat langer aankijken zal het trucje doen. Je ontvangt zelfs een aantal pluspunten als er soms een subtiele aanraking plaatsvindt. Daarmee bedoelen we niet dat je haar vast moet grijpen, maar als je een vraag stelt kan je altijd even haar arm aanraken.

3. Blijf mysterieus

Zelfvertrouwen is natuurlijk altijd belangrijk. Te veel of te weinig zelfvertrouwen is funest, dus probeer een stabiele middenweg te vinden. Met mysterieus blijven bedoelen we vooral dat je best mag laten zien dat je een meid ziet zitten, maar ze moet niet volledig zeker zijn in haar zaak. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen als ze niet helemaal kunnen peilen of een man haar ziet zitten. Door de onzekerheid zal ze er meer over nadenken en uiteraard ook meer over jou nadenken. Dit resulteert vaak in een missie voor de vrouw om erachter te komen hoe jij daadwerkelijk over haar denkt.

4. Delen is lief

We gaan wellicht tegenstrijdig te werk, maar naast het mysterieuze is het belangrijk om juist wèl kwetsbaarheid in het spel te smijten. Dr Lisa Kaplin heeft haar handjes uit de mouwen gestoken en het volgende ontdekt. Zodra een vrouw een emotionele connectie voelt, zal dit ook op seksueel gebied versterkt worden. Vinden we vast niet erg toch? Als je deze tip wilt gebruiken, ga er dan subtiel mee om. Urenlang praten over een ex zit natuurlijk niemand op te wachten, laten we het wel gezellig houden.

5. Vleugelmannen paraat

Je zou denken dat het intimiderend overkomt als je met een groep loopt, maar onderzoek vertelt ons wat anders. Het zit namelijk zo. Mensen in groepen zijn aantrekkelijker dan mensen die individueel over straat lopen. Volgens de studie trekken de gemiddelde gezichten elkaar recht. Je mag dus in je handjes wrijven voor de aanwezigheid van je maten. Zij zorgen er namelijk voor dat jij grotendeels beter scoort. Het werkt natuurlijk niet om de hele bende van ellende mee te nemen naar een date bijvoorbeeld. Deze magie wordt voornamelijk toegepast in het wild tijdens een avond of middag met de mannen.

 

Total
0
Share