Drankjes die je een vrouw nooit moet aanbieden

Om te beginnen: drankjes met GHB er in, maar ik hoop dat ik jou dat niet hoef te vertellen. Alleen het ligt gecompliceerder dan dat…

Stel: het is weekend. Je bent weer eens in bardancing beland. Je maten naast je en het vertrouwde biertje in de hand. Er wordt gelachen, gedronken en gedanst. Bij de bar beland om een rondje te kopen terwijl je blik rondgaat. Ineens maak je ‘per ongeluk’ oogcontact met die mooie dame aan de overkant. Kijkt ze naar jou? Maak je kans? Of was het toeval. Nee, dit keer is het raak. Ze lacht naar je en het rondje drankjes voor je homeboys kan wel even wachten. Het is tijd om haar iets aan te bieden…

De komende drankjes veranderen de avond compleet

Je bent van plan om haar te laten merken dat je interesse hebt, dus bied je haar een drankje aan. Een classy move,  dat door de meeste vrouwen wel gewaardeerd wordt. En ja, soms ook misbruikt wordt. Let daar op. Maar let er ook op wát je voor de dame in kwestie bestelt. Het gaat hierbij niet over prijs of hoe je over komt. Het gaat over het eindresultaat.

Drankjes Long Island Ice TeaDe Long Island Iced Tea 

Het drankje is een mix van gin, vodka, light rum, triple sec, tequila, siroop, cola en limoensap. Wat kan er mis gaan toch? Ze zijn ook zeker lekker om op een rustige avond te drinken. Vergis je alleen niet, dit is geen rustige avond. Je bent al een paar biertjes verder en wie weet wat zij gedronken heeft. Het enige eindresultaat dat je bereikt met dit drankje is je handen in het haar. En niet die van jezelf. Want ze eindigt op een of andere manier boven het toilet. Met jou er naast als je niet op let. Dit is een duidelijke no go.

Long Islands bewaar je voor ander soort avonden.

Drankjes SangriaSangria mét fruit

Een vrouwendrankje pur sang. Het is niet vies, maar dan nog. Het drinkt iets teveel weg als frisdrank en dat is nooit goed. Daarnaast word je er zo raar dronken van. Het eindigt vaak in een gezicht vol tranen of als je geluk hebt ga je aan iedereen de liefde verklaren. Gekke dansjes, een heel levensverhaal en alle vriendinnen die ze haat komen langs. Dat is misschien niet altijd het geval, maar dan komt het fruit. Meloen en sinaasappel stukjes die al een tijd drank hebben geabsorbeerd. Dat is waar het mis gaat. Voordat je het weet is heel je avond out of control.

Drankjes TequilaTequila

Weet je nog die ene avond dat je tequila shotjes deed? Waarschijnlijk niet, maar het was vast legendarisch, dat wel. Al eindigde avond met je kleren aan in je eigen kots en zonder dame naast je in bed. Tequila is niet je vriend. Dus bied het ook niet aan aan een vrouw. Tenzij je wilt dat ze op tijd naar huis gaat en je naam vergeet.

Wat kan ze wel drinken

Je wilt een gezellige avond plus indruk maken op de dame in kwestie. Altijd slim om dus eerst te checken wat ze drinkt. Dat is vanaf de overkant van de bar wel te zien. Daarnaast zijn er verschillende cocktails waarmee je indruk maakt. Vrouwen drinken graag cocktails, dat is nou eenmaal zo. Gelukkig zijn er ook andere opties, want na de zoveelste cocktail is het ook raak. Misschien kan ze een wijntje of een speciaalbiertje ook wel waarderen, let bij speciaalbier wel op dat het niet te bitter is. Daar houden de meeste vrouwen niet! Zolang je rekening houdt met hoeveel je drinkt you’re gonna have a good time. 

Nu nog je versiermoves 😉

Drankjes

Total
42
Share