De meest luxueze wereldreis met Land rover

Hoe zet je  je luxueuze paradepaardje in de spotlights? Land Rover heeft dit duidelijk goed begrepen. Het Britse automerk heeft de belangrijkste elementen van de nieuwe Range Rover SVAutobiography vertaald in een spectaculaire user experience. Gedurende 21 dagen rijd je door acht landen, verspreid over vijf continenten.

De wereld rond in 21 dagen

Deze unieke ervaring wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Land Rover en de aanbieder van luxe reizen: Abercrombie & Kent. Land Rover wil met deze roadtrip het luxueuze karakter van de nieuwe auto benadrukken. De reis maakt het mogelijk om in tweetallen gebruik te maken van de nieuwe Range Rover SVAutobiography.

Als deelnemer waan je, je gedurende 21 dagen in de meest luxe steden en rijd je over de mooiste autoroutes in de wereld. Naast het rijden over de weg en offroad tracks, onderneem je uiteenlopende activiteiten en overnacht je in de beste hotels ter wereld. Zo begint de reis met de kustroute van Nice naar Monaco met als eindbestemming Italië. Daar kun je later een gepersonaliseerde parfum maken, genieten van een cruise en zelfs picknicken op een gletsjer.

Acht landen, vijf continenten

Na Europa leidt de roadtrip de deelnemers door Afrika, Noord- én Zuid-Amerika met als eindbestemming Australië. Waar je in Noord Amerika Las Vegas aan doet en gaat hiken in verschillende national parks, vlieg je later naar Chili om daar de oogverblindende Atacama woestijn te doorkruisen. In Sydney is het mogelijk om de Sydney Harbour Bridge te beklimmen. Ten slotte, om deze extreem vette reis compleet te maken, staan er quads klaar om het beboste kustgebied van Tasmanië offroad te verkennen voordat de deelnemers in London eindigen.

We wilden een reis uitstippelen die past bij deze luxe SUV“, aldus Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director bij Jaguar Land Rover. “Dankzij onze samenwerking met Abercrombie & Kent, aanbieder van luxe reizen, is dat gelukt. Deze reis biedt, van Europa tot Australië, het allerbeste op een manier die bij Land Rover past: verrassend, ver van de gebaande wegen en vol onvergetelijke ervaringen. Kortom, een subliem rijdersavontuur in de perfecte auto.

Alleen maar luxe

Heb je altijd al gedroomd van een wereldreis, maar kun je er geen maanden voor uittrekken? Dan biedt deze unieke user experience wellicht een uitkomst. De reis is online of op exclusieve plaatsen in London, Abu Dhabi en Monaco te boeken. Je bent er zo’n €130.000,- voor kwijt, maar dan ben je wel een VIP tijdens de meest luxe wereldreis ooit.ESSENTIALS