Te koop: Zeiljacht Dark Shadow

We kunnen niet wachten op de zomer en af en toe de wateren te trotseren. Dark Shadow, zoals dit jacht heet, staat momenteel te koop voor 4,2 miljoen euro. Best prima toch, voor een zeiljacht van dertig meter!

Super strak

Sexy, oogstrelend, opwindend. Allemaal gevoelens die we krijgen bij dit zeiljacht. De boot is geproduceerd in 2002, maar dat betekent niet dat het geen modern eigentijds uiterlijk heeft. Het is een supermodern en mannelijk schip. Zowel op het dek als binnenboord. Zo is het dek voorzien van een prachtig en groot zonnebed. Het interieur is ontworpen door Foster & Partners. De kleurstellingen is zwart/wit en dit loopt door in het hele interieur. Een lekker strak design met een mooie houten afwerking van hoogwaardige kwaliteit. Lekker simpel en toch zeer stijlvol.

Dit slanke superjacht onderscheid zich door strakke lijnen en het hedendaagse design. Perfect om deze zomer lekker te genieten op het water.

Kopen

Heb je het luttele bedrag nog in een oude sok liggen, let dan op. We verwachten dat hij niet erg lang te koop zal staan. Hier kan je de boot aanschaffen!

Source :

WallyESSENTIALS