Mannenkapsels winter 2018: verzorg deze winter je lokken

New season, new hair, new me. Oké, ik kots zelf ook van het vorige zinnetje, maar het is wel tijd om even wat mannenkapsels te evalueren. Vorige week wapperde je lokken nog charmant in de koele briesjes. Deze week zijn het bevroren lokken die bij stevige wind als zweepslagen je gezicht verminken.

Al eerder schreef ik over de aantrekkelijkheid van kale mannen, maar niet getreurd. Dit is zeker niet de enige oplossing om de winter door te komen. En ook zeker niet de warmste. Wie mooi wilt zijn moet kou lijden. Óf zich verdiepen in de volgende vijf mannenkapsels.

Mannenkapsels winter 2018

Haar naar voren dragen

We zijn de gladde kapsels naar achter nu gewend, maar daar is ook alles mee gezegd. Alles went en het is tijd voor wat anders. Je haar naar voren dragen geeft een speelse look en voor de mannen met lichte inhammen ideaal. Je hoeft je er niet voor te schamen, maar als je het wilt verbergen is dit dé oplossing.

mannenkapsels-1

Korte zijkanten, bovenop langer

De zijkanten hoeven niet meer gemillimeterd te zijn, maar korte zijkanten geven tóch dat beetje extra. Deze trend zetten we dus nog even door Een lekkere bos aan de bovenkant is nog steeds een aanrader en het liefst warrig. Wederom niet strak in de gel naar achter, want zeg nou eerlijk, met dit weer blijft het toch niet zitten.

mannenkapsels-2

Grote krullen

Denk er maar eens over na. Jouw meisje ziet jou toch het liefst met je out of bed look? Wij kunnen verklappen dat veel chicks dit stijltje diggen. Niets is fijner dan een grote bos krullen waar zij haar handen doorheen kan halen. Geen krullen? Dan keuren we de gewone out of bed look ook goed.

mannenkapsels-3

Wet look

Hoorde ik daar de ringtone van mijn Nokia 3310? Of belde 2002 nou aan? Jup, het kan weer: de wet look. Zoveel gel in je haar gooien dat het nog nat lijkt? Welcome to 2018. Wederom niet strak naar achter, maar het liefst een beetje naar voren. Er moeten wel nog een paar plukjes uitvallen, een beetje wild.

mannenkapsels-3

Lang/halflang

Het lange/halflange haar is het afgelopen jaar misschien wat minder in beeld geweest, maar maakt nu zeker een comeback. Het heeft zich voornamelijk verstopt in de man buns, maar het is tijd om die elastiekjes weg te gooien!

mannenkapsels-5

Total
2
Share