De iconische haarstijlen van stijlkameleon Brad Pitt uitgelegd

CREDITS: Bigstock

Een kameleon. Zo kunnen we Brad Pitt wel bestempelen als het om haarstijlen gaat. Door de jaren heen heeft Pitt namelijk de reputatie gekregen dat hij bij elke nieuwe vriendin, ook direct een nieuwe haardos kreeg. En dat deed hij haarfijn trouwens.

Elke keer nieuwe haarstijlen bij Brad Pitt

In de 90’s begon Pitt de Hollywood-wereld over te nemen, en dat deed hij destijds als eerste met de typische surf-/skaterlook zoals vrijwel elke modieuze gast in die periode had. Daarna werd grunge music steeds populairder, dat zag je gelijk terug op het hoofd van Brad Pitt. Een lange coupé met een onverzorgd baardje, classic. En toen punkmuziek populairder werd? You guessed it.  Binnen no-time had Brad weer een korte coupé, zoals the Sex Pistols destijds ook hadden. Misschien waren het de haar vitamines, misschien zijn het goede genen, maar Pitt kwam overal mee weg.

Ook tijdens deze periodes was het zo dat Brad zijn haarstijlen soms aanpast op basis van zijn vriendin op dat moment: Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston waren tijdens de 90’s al een inspiratie voor de haardos van Pitt.

Grooming expert bekijkt alle looks van Brad Pitt

Maar of al die haarstijlen even goed waren? Als we Grooming Expert, Matty Conrad, moeten geloven waren ze in ieder geval stuk voor stuk bijzonder populair bij de gemiddelde bezoeker van zijn kapperszaak. “Ik werk nu al meer dan 27 jaar achter een stoel in deze kapperszaak, en ik kan met zekerheid zeggen dat foto’s van Brad Pitt het meest voorkomen als ik op mijn kapper stoel zit.”  Aldus Conrad in een video van GQ Magazine.

In de rest van de video gaat Conrad nog verder in op de extravagante haarstijlen die Pitt door de jaren heen heeft gehad, en most importantly vertelt hij ons zijn professionele mening over het desbetreffende kapsel. Als jij dus de volgende keer naar de kapper gaat met een foto van Brad Pitt in je handen, weet je door deze video in ieder geval met welke haarstijl je dan van het sekssymbool moet aankomen. Check de video hier:

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…