Dit zijn de herenkapsels voor de zomer van 2018

Met de zomer in aantocht is het weer tijd voor een aantal veranderingen. Nieuwe korte broek, een paar lekker zomerse shirtjes en een paar nieuwe sneakers. Uiteraard hoort hier ook een fresh kapsel bij. Daarom zochten wij voor jou uit wat de herenkapsels van deze zomer zijn.

De kapsels van deze zomer mogen lekker nonchalant zijn en het kost weinig moeite het in model te brengen. Zo ook de herenkapsels van aankomende zomer. De selectie bestaat voornamelijk uit korte kapsels die makkelijk weer in model te brengen zijn na het sporten of zwemmen. Ook vereisen de meeste kapsels weinig styling, zodat je met dit warme weer je niet constant zorgen hoeft te maken over je haar.

Herenkapsels zomer 2018

Korte kuif

De korte kuif is een van de klassiekers van de herenkapsels en zien we ook deze zomer weer terug. Voor de mannen die in het voorjaar een pompadour of fringe hebben gedragen, is dit het perfecte kapsel voor de zomer. Het idee is in principe hetzelfde, enkel is je haar wat korter en veel gemakkelijker in model te brengen. De kuif zorgt voor een open uitstraling en het kost weinig moeite om het in model te brengen. Voor een strakke look style je hem met wat gel of je stylet het haar nonchalant met een beetje wax.

Rechte pompadour

Voor degene die graag lang voor de spiegel staan: de rechte pompadour is weer terug. Of je hem combineert met een undercut of niet, het gaat erom dat je een grote kuif boven op je hoofd hebt en deze recht omhoog stylet. Iets meer werk dan de nonchalante korte kuif of de onderstaande out of bed-look, maar wel classy en verzorgd. Voordeel: bij nettere gelegenheden kan je het naar achter stylen voor een strakke look.

Out of bed

De out of bed-look gaan we veel terug zien deze zomer. Super chill, want deze look is bedoeld om zo natuurlijk mogelijk over te komen. Dit kan alleen als je genen een beetje mee zitten, want de super -gemaakte-out of bed look doet het niet zo goed. De kunst is juist om zo weinig mogelijk haarstyling te gebruiken, enkel voor de plukken die recht omhoog staan. Verder kan je je haar in ongelijke lengtes laten knippen voor een volume effect.

Undercut

De undercut zagen we al in het voorjaar en blijft deze zomer lekker hangen. En dat is goed nieuws, want de undercut is makkelijk én lekker koel tijdens warme zomerse dagen. De onderkant van je haar is in één lengte kort geschoren en het haar bovenop is langer. Dit kan je stylen in een kuif of moderne pompadour.

Natuurlijke scheiding

Bij de natuurlijke scheiding is het haar naar een kant gekamd waardoor er een scheiding ontstaat. Het is geen superstrak kapsel, maar het is de bedoeling dat het haar natuurlijk valt. Dit kapsel is geschikt voor verschillende gelegenheden. Het kan gecombineerd worden met kort of lang haar en voor de zomer is het lekker om het bovenop kort te houden. Style het niet te heftig, maar gebruik een klein beetje wax om het haar één kant op te ‘sturen’.

Total
4
Share