Dit zijn de 15 best gelezen artikelen van 2016

Het jaar is bijna ten einde en traditiegetrouw is het dan tijd om de balans op te maken. We kunnen zeggen dat we weer flink gegroeid zijn, Manify is landelijk een begrip geworden en daar zijn we trots op. Maar genoeg over ons, want wat vinden jullie nou eigenlijk van ons? ;-). We hebben onze statistieken er even bij getrokken en gecheckt wat de best gelezen artikelen waren dit jaar. Dit lijstje hebben we even teruggebracht naar de 15 best gelezen artikelen van 2016!

Best of Manify 2016

15. Voor op de bucket list: poolparty in Boedapest’s eeuwenoude spa

Iedereen die ooit in Boedapest geweest is, is ook in de Széchenyi Spa geweest. Een badhuis dat in 1878 de deuren open gooide, is by far het mooiste kuuroord van Boedapest en misschien wel Europa. Maar het allertofste er aan is dat de Hongaren er best wel schijt aan hebben dat het zo’n oud complex is. Natuurlijk, ze willen het allemaal behouden, maar dat wil niet zeggen dat je het pand niet elke zaterdag kan omtoveren tot enorme ‘SPArty’!

Cinetrip SPArty - Boedapest

14. Baarden zijn voor lelijke mensen

Ik kan je alvast weggeven, ik ga niet zeiken op baarden. Baarden zijn juist geweldig, vooral voor lelijke mensen! Even voor de mensen die zeggen dat echte schoonheid van binnen zit: ga fietsen, we hebben het over uiterlijke kenmerken. En wanneer iemand, over het algemeen, als ‘knap’ beschouwd wordt, heeft dat te maken met verhoudingen. Smaken verschillen natuurlijk, maar voor elke smaak zijn verhoudingen toch wel écht het belangrijkste. Als we ons alleen even richten op het gezicht, is het gewoon niet heel mooi als iemand z’n linker oog een heel stuk lager staat dan het rechter. Een overdreven lang hoofd of hele grote neus, is over het algemeen niet echt ‘aantrekkelijk’. Maar je ziet veel deze uiterlijke kenmerken alleen als het gehele hoofd te zien is…

Baardjes

13. Fitgirl Friday: Leonie ter Veld

Al sinds dat we met Leonie ter Veld naar IJsland zijn geweest, zijn we al vrij groot fan van haar. Het was dus ook een kwestie van tijd voordat ze op Manify voorbij zou komen. True, ze is niet het stereotype ‘fitgirl’, maar ze voldoet toch aan veel criteria: ze blogt over haar lifestyle, eten en ze ziet er bijzonder goed en dus fit uit! Reden genoeg voor ons om haar eens te verhoren…

Leonie ter Veld - Fitgirl Friday5

12. 5 Redenen waarom je als +1 altijd harder moet gaan

De +1, ofwel: degene die niet is uitgenodigd. Niet per se de allerleukste titel als je een feestje binnenloopt. Toch kan je er vanuit gaan dat een kwart tot de helft van het feestje ook een +1 is en dus zijn jullie samen een +100 of zelfs +1000. Zonder jullie was er geen feestje geweest. Dus extra veel redenen om er echt wat van te maken! Dit is waarom je altijd harder moet gaan als +1…

Credits: Adela & Tessie

11. De mooiste roadtrip maak je heel dicht bij huis

Een roadtrip, iets dat bovenaan de bucketlist prijkt van vele mannen. Er zijn plekken die zich heel goed lenen voor een legendarische roadtrip, zoals natuurlijk de westkust van de V.S. en Vietnam bijvoorbeeld. Maar je kunt het ook dichter bij huis zoeken. Enkele weken terug reisden we af naar Zwitserland om een gedeelte van de ‘Grand Tour of Switzerland’ te gaan rijden met twee Harley’s…

10. Dit is waarom sommige mooie mensen écht niet fotogeniek zijn (en andersom)

Over het algemeen kun je mensen opdelen in een aantal groepen: mooie mensen die knap op de foto staan, mooie mensen die minder mooi op de foto staan, minder mooie mensen die mooi op de foto staan en minder mooie mensen die ook minder mooi op de foto staan. Laten we eerst even het volgende uit de wegruimen: iedereen is mooi op zijn eigen manier, maar eerlijk is eerlijk, er zijn nou eenmaal gewoon poeplelijke mensen.

Maar de grootste vraag luidt: hoe kan het dan dat sommige mooie mensen totaal niet goed op foto’s staan en andersom?

bigstock-pushkar-india-december-a-51521584-e1462356404455

09. Ode aan Tarantino en Waltz’ personage ‘Hans Landa’

Quentin Tarantino noemde ‘Hans Landa’, gespeeld door Christoph Waltz, zijn beste karakter ooit. Dit zei hij op het Jerusalem Film Festival, waar hij een ‘lifetime achievement award’ in ontvangst nam. “Landa is het beste karakter dat ik ooit geschreven heb,” vertelde Tarantino. “In het begin realiseerde ik me niet dat het een taalwonder was, dus later werd het knap lastig om de perfecte acteur ervoor te vinden. Ik werd bezorgd en gaf mezelf nog één week, anders zou ik ‘Inglorious Basterds’ gaan afblazen. En toen kwam Christoph Waltz binnen en het was meteen duidelijk dat hij de man voor deze rol was. Niet gek ook; hij kan alles. Hij deed het geweldig en gaf ons de film terug.”  

Daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens! Even een ode aan de dialogen van Tarantino en het acteerwerk van Christoph Waltz (en Brad Pitt natuurlijk)…

Hans Landa - Inglorious Basterds

08. Dit is het mooiste stukje Thailand waar (nu nog) niemand naar toe gaat

Iedereen die naar Thailand gaat, maakt zo’n beetje hetzelfde rondje. Dat weet je als je er ooit bent geweest en daar kom je vanzelf achter als je er heen gaat. Niet per se omdat niemand avontuurlijk genoeg is om van de route af te wijken, maar vooral omdat het gewoon de tofste route is die je kan pakken. Het zou toch zonde zijn als je Chiang Mai, Pai, Koh Phi Phi en Koh Tao zou overslaan! Maar (gelukkig) nemen nog maar heel weinig mensen de afslag ‘Khao Sok’…

khao-sok-manify11

07. De enige échte shotgun regels

Het is ook altijd wat met een groep vrienden. Als bestuurder zijnde heb je natuurlijk een hoop verantwoordelijkheid. Je moet maar iedereen veilig heen en terug zien te rijden, heelhuids het liefst natuurlijk. De bijrijder heeft daarnaast ook een belangrijke functie. Het is als een derde oog van de bestuurder, daarnaast heeft deze persoon privileges op gebied van muziek. En het zit natuurlijk een stuk rianter. Wie mag hier eigenlijk zitten in een groep groter dan twee? Daar is een creatieve oplossing voor. Shotgun!

Shotgun regels2

06. Landgoed bij Eindhoven zo groot als Central Park te koop

Tussen Eindhoven Airport en het centrum van de stad ligt een enorm landgoed. ‘De Wielewaal’ is 142 voetbalvelden groot en is tussen 1934 en 2005 bewoond geweest door niemand minder dan Frits Philips. Afgelopen maandag is het landgoed op een wel heel speciale manier in de verkoop gegaan. De vraagprijs? Vele miljoenen!

Landgoed Wielewaal 2

05. Nieuwe trend: dames gaan met de billen bloot

Een goede spijkerbroek met gaten is al jaren een onmisbaar item in de kledingkast van de vrouw. Of de scheur nou op de knie, beide knieën zit of alleen ter hoogte van het bovenbeen; een gaatje of scheur hier en daar, niemand doet er moeilijk om. Sterker nog, het is hartstikke hip. Ook voor mannen! Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van de ripped jeans brengt de trend echter naar een compleet ander niveau.

We hebben het over een modefenomeen onder vrouwen waar wij AMEN tegen zeggen, een nogal bijzondere, maar zeer sexy, gat-onder-de-bil trend. Oké, oké..

Ripped denim trend

04. Hoe rook je een sigaar: tips voor beginners.

Inmiddels zul je alles weten over de etiquette van het roken van sigaren. Zo zijn er verschillende lounges voor alleen leden of openbare lounges. En een sigarenknipper is een accessoire die elke gentleman moet kunnen hanteren. Maar hoe rook je nu eigenlijk zo’n sigaar? En hoe bewaar je hem? Het roken van een sigaar is een serieuze praktijk, dus wij hebben enkele tips voor de beginnende sigarenroker.

sigaar 4 - shutterstock - Laboko

03. Succesvolle mannenkapsels per gezichtsvorm

Hoe vervelend is een bezoek aan de kapper en fucked-up terugkomen. Prima kapsel, maar dit is niet voor jou weggelegd! Een goed kapsel is belangrijk voor een moderne man, daarom presenteren we potentiële mannenkapsels die het beste passen bij je gezichtsvorm. Een goed voorbereide man, telt voor twee!

Mannenkapsels

02. Fitgirl Friday: Nochtli

Op twee natúúrlijk onze Nochtli! Tijdens ons interview met haar openbaarde ze voor het eerst haar verleden bij de politie en vertelde ze hoe ze de fitnesswereld is ingerold. Binnen twee weken zat ze bij RTL Late Night, was de ze de koningin van Dumpert én werd ze zelfs opgepikt door vele buitenlandse media, zoals bijvoorbeeld 9gag. De rest is geschiedenis!

Fitgirl Friday - Nochtli

01. Geraldine Kemper en Kim Feenstra delen het bed

Wij op de redactie herinneren als de dag van gisteren dat deze foto’s uitkwamen. Iedereen liet vallen waar hij mee bezig was en we zetten de foto’s direct online. De één deed een background check, de ander maakte het artikel en weer een ander ging achter goedkeuring aan van LINDA.nl, die eigenaar was van de foto’s. Bij groen licht ging het artikel on-air en gelukkig waren we nog één van de eerste. Resultaat: de boel ontplofte. Wij gingen achterover zitten en maakten een extra kopje rooibosthee om het te vieren.. Wat een feest mensen!

Geraldine-Kemper-Kim-Feenstra-Naaktfoto-Linda-12

Total
1
Share