Deze hele dikke custom bobber kan je huren en zelfs winnen

Moto Adonis is een unieke custom bike shop van Nederlandse bodem. Deze gasten maken bizarre motoren en nu is het zo dat je er zelfs een kan winnen. Moto Adonis start in samenwerking met Choppershop een custom bouwproject op MotoShare. Dit is een website waar motorliefhebber onderling motoren kunnen huren of verhuren.

Met onderdelen van Choppershop verbouwt Moto Adonis een Harley-Davidson Sportster tot een moderne bobber en verhuurt deze vanaf 4 november via MotoShare. Na 200 keer te zijn verhuurd zal de motor onder de huurders worden verloot. Geen slecht idee?

Het design

Het is niet de eerste keer dat op deze manier de bouw van een custom bike wordt gefinancierd. Eerder dit jaar gebeurde het ook al door Wrench Kings en Ironwood Motorcycles. Na een scrambler en caféracer volgt in dit derde project Moto Adonis met een bobber en zet daarmee deze nieuwe trend door. De motor moet nog gebouwd worden maar het ontwerp ziet er al heel dik uit!

‘Mad Flat’

Daan Borsje is de oprichter van Moto Adonis. Sinds de oprichting in 2012 hebben ze meer dan 200 custom bikes gebouwd. De meest bekende motor van Moto Adonis is ‘Mad Flat’, een custom flat tracker waar professioneel mee wordt geracet op diverse racetracks door Europa. Een parel van een motor als je ons vraagt.

Daan is van mening dat een motor goed verbouwd is als je looks combineert met performance.”Ook in dit project gaat het  weer een uitdaging worden dit zo goed mogelijk te combineren. De motor die we bouwen wordt straks door 200 mensen een dagje gereden. Hij moet dus goed rijden maar er natuurlijk ook goed uitzien. Super leuk en spannend!”

Onthulling

Op de Big Twin Expo (2-4 november) wordt de nieuwe bobber van Moto Adonis onthuld. Je kunt via de website van MotoShare voor €99,- een ticket kopen. Het is een eenmalige actie en er zijn slechts 200 kaarten! Met het ticket kun je één dag de custom huren. Aangezien de volledige bouw van de bobber wordt gefinancierd door de kaartverkoop, wordt de motor een jaar later verloot onder de huurders!

Total
0
Share