Limited Edition: Harley-Davidson x MANIFY Sportster S

MANIFY bestaat dit jaar 10 jaar en de helft daarvan zijn we al de trotse partners van Harley-Davidson. Om deze samenwerking te bezegelen hebben we samen een hele dikke limited edition Sportster S ontworpen, welke het komende jaar bij ons op de redactie staat te shinen. Althans, als hij niet on the road te vinden is, wat natuurlijk meestal wel het geval is. Met dit unieke prachtexemplaartje wil je namelijk wel gezien worden!

Harley-Davidson x MANIFY Sportster S

Er is momenteel geen sportievere Harley op de markt dan de Sportster S. Met een volledig nieuw Revolution Max 1250 T blok, trek je de straatstenen uit de grond. En dat kan je over de meeste Harley’s niet zeggen. We zeggen je eerlijk: op standje Sport hebben wij het nog niet aangedurfd om de gashendel volledig open te gooien. Maar hey, we moeten nog even aan elkaar wennen.

We hebben een prachtige foto-serie voor je gemaakt met deze limited edition Harley-Davidson in Amerikaanse sferen, waar het merk natuurlijk zijn roots heeft. Al was dit niet in Milwaukee, maar in een polder bij Vught.

Wil je nou meer weten over de brand new Sportster S van Harley-Davidson? Check dan de introductie en onze duurtest.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Harley-Davidson.
LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…