Manify Fitgirls at Mud Masters Aftermovie

Afgelopen zondag was het zover: met een groep van onze Manify Fitgirls deden we mee aan de Mud Masters Challenge in Biddinghuizen. Twaalf kilometer door de modder baggeren met negen (in eerste instantie) wonderschone meiden! Wie wil dat nou niet?

Fitgirls

fitgirl_friday_blackChristel, Louise, Yvonne, Esmee, Michelle, Gisele, Tamara en Celine (rende voor Lienke) vormde samen met ons een onoverwinnelijk team. Op zaterdagmiddag hebben de meeste nog even Walibi aangedaan en daarna meette we elkaar bij de huisjes die de organisatie van Mud Masters voor ons had gefixt.

Nadat we een goed bodempje hadden gelegd in het nabijgelegen dorpje Elburg, ik Esmee, Yvonne en Louise nog even betrapte op een twerksessie op de hun slaapkamer en we een poging gedaan hebben tot ‘Truth or Dare’, gingen de dames verstandig op tijd naar bed.

De Run

De dag waarvoor we allen de hele zomer hebben getraind (okĂ©, dat is vrij overdreven) is daar. “Vandaag gaan we onze grenzen verleggen!” Meer ga ik er niet over zeggen, want de aftermovie spreekt voor zich. Zin om negen mooie vrouwen (en twee beesten van kerels..) door de modder te zien rollen? Snap ik:

Volgend jaar weer!

SPECIAL THANKS TO:

Total
0
Share