Fitgirl Friday: Naomy van Beem

CREDITS: IG @naomyvanbeem

[powerkit_alert type=white ]Nieuw jaar, nieuw jasje. Fitgirl Friday wordt voortaan wat anders ingestoken. Alle fitgirls krijgen namelijk dezelfde 20 vragen, waar ze er zelf 10 uit mogen kiezen om te beantwoorden. Elke vraag moet zo origineel mogelijk beantwoord worden. Elk antwoord krijgt een punt (1 – 100). Welke fitgirl zal aan het einde van het jaar het hoogst gescoord hebben?[/powerkit_alert]

De ene helft van Nederland baalt omdat de vakantie over is, de andere helft van Nederland is blij dat het bijna vakantie is. Of je baalt dat je sowieso geen vakantie hebt. Maar hoe dan ook is er één lichtpuntje dat alles 10x beter maakt.. En dat is natuurlijk Fitgirl Friday! Vandaag met de lieftallige Naomy van Beem!

Naomy Fitgirl Friday6

Interview met: Naomy

Voordat we beginnen, even voorstellen!

Naomy is 27 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zou mijzelf omschrijven als een ‘Power Women’, ik ben een handje vol, haha, maar wel op een positieve manier. Ik weet wat ik wil en ik weet heel goed waar ik sta in het leven. Ik verdiep me graag in heel veel verschillende dingen, zodat ik op de hoogte ben van wat er zich allemaal afspeelt in de wereld.”

“Ik sta voor echtheid en puur zijn, ten alle tijden zeggen waar het op staat, zodat iedereen ook meteen de echte jou ontmoet, zonder poespas. Daarnaast sta ik echt voor het motto ‘living life to the fullest’. Je moet genieten, alles doen wat in je opkomt, reizen, lekker eten, plezier maken. Je leeft tenslotte maar één keer en ik haal er écht alles uit. Ik leef dubbelop and I love it!”

“Ook ben ik mama. Ik heb een zoontje genaamd Isaiah, mijn trots! Mij kan je vinden in de Ballorig klimrekken of op de trampolines. Ik doe erg veel met hem. Als hij blij is maakt dat letterlijk en figuurlijk mijn dag goed. Mijn goal is dat als hij terugkijkt op zijn leven, hij kan terugkijken met een hele grote glimlach!”

Dat is lief gezegd. Laten we beginnen:

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Buiten het feit om dat het gewoon heel gezond is om te bewegen, weet ik dat je met sport het uiterste uit jezelf kunt halen. Al sinds mijn vijftiende zit ik in de fitness branche. Dat wil niet zeggen dat ik altijd zo fit ben geweest als nu, maar ik heb wel bepaalde doelen die ik elke keer stel voor mezelf. Sport heeft een positieve werking op me, je voelt je goed en je ziet er goed uit. – ‘Do something today, that your future self will thank you for’.”

Oké, dan geef ik je vandaag 75 puntjes!Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Ja, ik zie mij zelf wel echt als een fitgirl. Ik train heel gedisciplineerd 4, 5 tot wel 6 keer per week, als ik de smaak echt te pakken heb. En ik train ook wel echt hard. De reden dat ik mijzelf als fitgirl ben gaan zien is ook door alle vragen en reacties. Bijvoorbeeld over hoe ik in shape blijf, terwijl ik best aardig wat keren per week ‘cheat’.
Het is leuk om met andere meiden mijn ervaring te kunnen delen. Er zijn natuurlijk facts op het gebied van training en voeding, maar er zijn ook heel veel dingen die voor de één heel goed werken en voor de ander niet. Mijn advies is daarom ook om niet alles aan te nemen wat je hoort of leest, maar experimenteer met wat voor jou werkt.”

Zelfkennis. 78 punten!

Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Wakker worden, mijn zoontje naar school brengen en meteen door naar de gym, dat werkt het beste voor mij. Zo ga ik heel energiek mijn dag in. Mijn leven is niet bepaald privé, dus op mijn Snapchat zie je wel een bepaalde routine voorbij komen betreffende het begin van mijn dag. Na mijn training heb ik ook altijd gezonde trek, dat ik bij wijze van ook met een dame blanche kan ontbijten. Maar ik maak altijd een gezonde maaltijd, zo begint mijn dag lekker fit!”

Elke keer willen ontbijten met een dame blanche, maar toch voor iets gezonds gaan… 82,5 punten!

Wat maakt jouw Instagramaccount uniek?
“Hedendaags draait het heel erg om followers krijgen op welke manier dan ook. Wij dames mogen trots zijn op hoe we eruit zien, of dat nou is met een maatje meer of minder. Maar ik ben wel van mening dat bepaalde dingen privé zouden mogen blijven. De jongere generatie die kijkt naar ons op. Er is een hele grote kans dat die ook op te jonge leeftijd hele pikante foto’s zullen plaatsen, waar heel veel aandacht op afkomt en ze eigenlijk nog helemaal niet mee om weten te gaan.
Ik wil me daar van onderscheiden. Natuurlijk heb ik momenten dat ik een doel heb bereikt en dat ik daar trots op ben, maar om nou naakt een selfie te maken… Nee, daar pas ik voor. Maar ieder uiteraard zijn ding. Als je bijvoorbeeld lingeriemodel bent, dan is het een ander verhaal.”

Sluiten wij ons bij aan, goed verhaal. Al zal je ons niet horen protesteren! 80 punten!

Hoe ziet jouw ideale man er uit?
“Deze vraag wordt mij wel vaker gesteld. Heel cliché: ik val niet Quasimodo, maar zijn karakter geeft wel echt de doorslag. Is hij knap dan is dat heel mooi meegenomen, maar de innerlijk is toch wel  de doorslaggevende factor. Ik zoek uiteindelijk geen Mister Perfect, maar wel iemand die zijn mannetje kan staan, loyaal en gezellig is en mee kan gaan in mijn wereldje, waar plezier voorop staat. Je uiterlijk zal veranderen, maar je innerlijk zal altijd hetzelfde blijven, mits iemand daar goed mee weet om te gaan.”

Ai, jammer dat je geen Mister Perfect zoekt… 😉 Oké, die is slecht… 81 punten!

Waar knap je echt heel hard op af?
“Opscheppen, vind ik echt vervelend maar dat laat ik je ook meteen weten. Je hoeft je bij mij niet anders voor te doen dan dat je bent. De aap komt toch wel uit de mouw! Dus wees maar lekker jezelf. Ik denk dat de mens dat heel erg kan waarderen, eerlijkheid duurt het langst.”

Oh, juist niet opscheppen? Ok, ok.. 81 puntjes!

Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“De allure van een vrouw, dus niet zo zeer haar gezicht of lichaamsdelen. Wat ik echt mooi vind is het juiste totaalplaatje. Het is mooi dat als ze langs loopt je eigenlijk je ogen niet van die vrouw weet af te krijgen. Dat ik zo verliefd zou kunnen worden als ik een man zou zijn.”

Wow, helemaal mee eens. 90 punten!

Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Haha moet deze vraag echt beantwoord worden? Ik denk dat elke vrouw hetzelfde zou zeggen. Ik denk dat het een hele lange dag en nacht zou worden…”

Hij hoefde niet beantwoord te worden, je hebt ‘m zelf gekozen ;-). Maar we zijn blij dat je het gedaan hebt, haha. Succes, mocht het ooit gebeuren! 82,5 punt!

Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Veel zon en strand. Als de zon schijnt… Ik droom nu al weg! De ideale zomer betekent sunshine, sunshine in my pocket sunshine, everywhere I go! Jurkjes, bikini’s, cocktails. Heel Nederland kan weer lachen en de mensen zijn veel vrolijker, dat maakt een ander ook weer blij. Wie gaat er mee naar t strand?”

Even rondkijken, ah ik zie ’t al. Iedereen. 80 punten.

Waar en hoe zie je jezelf over drie jaar?
“Ik denk dat ik over drie jaar niet meer in Nederland woonachtig ben. Grote kans dat ik in Miami of Los Angeles zit tegen die tijd. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ontzettend van Nederland en zal altijd mijn huis hier behouden, maar ik vind wel dat we hier veel sombere dagen hebben. Net iets teveel grijs en weinig zon. Mijn vader woont in Miami, dus het zou makkelijk zijn die kant op te gaan, maar ik sluit niks uit. Wordt vervolgd over drie jaar ;-)!”

Zullen we dan maar op het strand van Miami afspreken? 84 puntjes, om af te sluiten!

Naomy Fitgirl Friday5

[powerkit_alert type=white ]Lekker hoor, met 814 punten heb je een mooi plaatsje veroverd! We gaan je absoluut blijven volgen en tot in Miami ;-)! [/powerkit_alert]

https://www.instagram.com/p/6H27rAuBe7/