Fitgirl Friday: Lindsey van der Hoeven

CREDITS: @linnebel / Viktor Nalbantov
[a>powerkit_alert type=white ]Alle fitgirls krijgen dezelfde 20 vragen, waar ze er zelf 10 uit mogen kiezen om te beantwoorden. Elke vraag moet zo origineel mogelijk beantwoord worden. Elk antwoord krijgt een punt (1 – 100). Welke fitgirl zal aan het einde van het jaar het hoogst gescoord hebben?[/powerkit_alert]

Als je niet geloofd in liefde op het eerste gezicht, dan doe je dat nu wel. Op de redactie van Manify is iedereen in ieder geval om; Lindsey a.k.a. Linnebel is onze nieuwe crush. En hier is het bewijs:

Interview met Lindsey

Lins, we willen zeg maar alles over je weten. Dus begin maar!
“Hallootjes! Mijn naam is Lindsey, ik ben 24 jaar en kom uit de omgeving Rotterdam.Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel ben ik aan het afstuderen en loop ik stage bij de DCMR (milieudienst). De naam Linnebel is ontstaan toen ik op de middelbare school zat: een klasgenootje noemde me altijd zo en omdat ik het een grappige bijnaam vond, gebruikte ik het voor mijn Instagram account. Al snel noemde iedereen me Linnebel. 

linnebel_fitgirl4

Ik heb een enorme passie voor reizen. Anderhalf jaar geleden besloot ik om helemaal alleen op avontuur te gaan. Ik vertrok voor 5 maanden naar Bali om daar stage te lopen. Instagram gebruikte ik vooral als een soort dagboek. Ik hecht veel waarde aan mooie momenten en herinneringen en daarom ben ik gek op foto’s. Achter elke foto schuilt een verhaal en ik vind het leuk om deze verhalen te verzamelen zodat je in een oogopslag kunt terugzien wat je allemaal beleefd hebt. Toen ik terug kwam uit Bali werd ik benaderd door BALR. Virgill Barron, fotograaf, vroeg of het me leuk leek om foto’s te maken met een aantal producten. De foto’s werden gebruikt voor social media en omdat zij een groot bereik hebben kreeg ik in korte tijd best wat volgers erbij. Ineens werd ik door verschillende bedrijven benaderd voor opdrachten en al snel besloot ik om als freelancer aan de slag te gaan.  

Oh, en wat voor soort meisje ik ben? Als je dit aan mensen uit mijn omgeving zou vragen dan zouden ze allemaal voor het woordje RAAR kiezen… Vroeger wilde ik altijd graag een jongetje zijn. Het liefst was ik heel de dag aan het voetballen en in bomen aan het klimmen. Ik had een hekel aan Barbies! Op een gegeven moment wilde ik zelfs jongenskleding aan! Geen meisjes-meisje dus.. Ik deed niets aan mezelf, en als ik dat wel deed dan werd het er vaak niet veel beter op. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer mijn wenkbrauwen geprobeerd in vorm te brengen met een scheermes… Dat ging natuurlijk helemaal mis! Ik had aan de ene kant per ongelijk het begin van mijn wenkbrauw afgeschoren (vanaf je neus zegmaar…) en dacht toen.. ‘Shit, laat ik het aan de andere kant dan ook maar doen anders zijn ze ongelijk.’ MAANDEN liep ik voor lul!!

De overgang van cool kid naar poppetje heeft jaren geduurd. Ik had alle beauty tips and tricks even gemist in mijn jeugd.. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en vind ik het nu juist heel leuk om me vrouwelijk en classy te kleden!

Verder misschien leuk om te weten dat ik voorheen altijd als patatmeisje op de markt heb gewerkt! Al op 13 jarige leeftijd stond ik elk weekend, het hele weekend patatjes te scheppen op de markt in Rotterdam. Het was hard werken maar ik vond het altijd erg leuk en gezellig om te doen. (Eigenlijk was ik dus gewoon een ‘tokkie’, hihi)”

Hahaha, wouw, een heel verhaal! Oké ’tokki’, let’s begin!  

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Als kind was ik al veel bezig met sport. We gingen altijd naar campings met veel activiteiten en ik rende heel de dag heen en weer tussen de sportvelden. Beach volleybal, voetbal, tafeltennis, basketbal.. Ik deed overal aan mee! Ik deed het toen vooral omdat ik het erg leuk vond. Na de middelbare school kreeg ik andere interesses. Ik heb toen een jaar of 2/3 bijna niets gedaan qua sport. M’n hele leven heb ik altijd alles kunnen eten wat ik wilde en kwam ik niet echt aan, tot dat ik naar Bali vertrok. Ik ben gek op Indisch eten, at drie keer per dag nasi en dronk bijna elke dag wel een cocktailtje. Verder bewoog ik weinig omdat ik me verplaatste met een scooter (lopen is levensgevaarlijk daar) en ik werkte veel op kantoor. Tja, toen ging het even mis! Toen ik terug kwam in Nederland was ik (voor mijn doen) enorm aangekomen. Ik vond het vreselijk!

Dit was het moment dat ik besloot dat ik een ‘fitgirl’ wilde worden. Ik heb altijd een obsessie gehad voor mooie lichamen (zowel mannen als vrouwen). Strakke buiken en dikke billen! Zelf was ik altijd een vormloze plank. Toen ik mij begon te verdiepen in fitness ging er een wereld voor me open. Er was hoop, ook ik kan billen kweken!

YES, de motivatie was er en ik kocht een nieuwe sport outfit. Ik poste een foto op Instagram dat ik vanaf dat moment ging knallen in de sportschool. Een dag later kreeg ik een berichtje van een fitness merk, dat ze het leuk vonden dat ik begon met fitness en of ik gesponsord wilde worden. Nog meer motivatie!”

En nu sta je op Manify. Kan het nog mooier? 😉 88 punten!

https://www.instagram.com/p/BKf-1xpgSde/

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Om heel eerlijk te zijn zie ik mezelf niet als echte fitgirl. Ik wil heel graag een echte fitgirl worden, maar ik ben het nog niet. Ik heb namelijk enorme ups en downs. Ik heb mijn levensstijl wel aangepast, ik eet veel gezonder en ga regelmatig naar de sportschool. In het begin was er wel een periode dat ik 4/5 keer per week ging en zag je mooie resultaten, maar sinds ik vaak op reis ben vind ik het heel moeilijk. Het is niet altijd mogelijk om te sporten en daarnaast kun je ook niet je eigen eten klaarmaken. Als ik uit eten ga dan wil ik daar wel graag van genieten en bestel ik gewoon iets wat ik lekker vind. Mijn allergrootste zwakte is toetjes! Gosh, you can wake me up fort hat anytime.. Cheesecake, carrotcake, panna cotta, crème brûleé..

Maargoed, back to the question.. Ik zou mezelf een halve fitgirl noemen =).”

Ja dag, jij bent gewoon een fitgirl hoor. Die mogen ook eten wat ze lekker vinden! 79 punten.

3. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Ik voel me het fitst als ik in de ochtend een shake maak, direct naar de sportschool ga en de rest van de dag gezond eet! Dan zit ik vol energie en ben ik blij dat ik goed bezig ben.”

Oh dat heb ik ook! Denk ik. Weet eigenlijk niet, lig dan altijd te slapen.. 82 punten.

, Fitgirl Friday: Lindsey van der Hoeven
Foto: Viktor Nalbantov

4. Hoe ziet jouw ideale man er uit?
“Mijn ideale man… is toch wel een fitboy! Lang, atletisch, lichte ogen en het liefst een lekker kleurtje! Ik hou ervan als een man een tikkeltje dominant is en weet wat hij wil, me uitdaagt maar op de juiste momenten ook wel gewoon lief voor me is. Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat je elkaar alles gunt en elkaar ten alle tijden support.”

Ik gun jou 85 punten.

5. Waar knap je echt heel hard op af?
“Arrogante, vrouwonvriendelijke mannen en vieze geuren.. Op de een of andere manier werken mijn reukzintuigen buitengewoon goed, dus als iemand naar zure zweet ruikt of uit zijn mond stinkt naar knoflook.. whoeiii!

Ik weet nog goed dat ik een jongen heel knap vond en heel benieuwd was hoe hij zou zijn. Op een avond kwam ik hem tegen in een club, stapte hij op me af en stak zijn hand uit. Door het gedreun van de harde muziek kwam hij redelijk dichtbij om zich verstaanbaar te maken. Het moment dat hij begon te praten was ook direct het moment dat ik er klaar mee was.. een zure walm kwam op me af en ik deinsde achteruit. ‘Excuseer, ik was net onderweg naar het toillet!!’”

En daar rook het nog beter ook!? 82 puntjesss.

6. Hoe ziet jouw ideale date er uit?
“Mijn ideale date verteld me precies hoe laat ik klaar moet staan (houdt daarbij rekening dat ik een sloom Indo-meisje ben) en haalt me op. We hebben allebei ons best gedaan om er tiptop uit te zien en rijden naar een goed restaurant. Food, my weakness.. Man wat kun je mij blij maken met lekker eten, een wijntje en goed gezelschap. Als we dan ook nog afsluiten met een heerlijk toetje en nog even natafelen, ben ik zeer voldaan.”

8 uur? 84 points.

7. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Tja lastig.. Ik vind de drie B’s allemaal belangrijk.. de perfecte vrouw heeft in mijn ogen mooi gevormde borsten (niet te groot en vooral niet te rond), een strakke buik en heeeele dikke billen!”

*speechless* 95 punten.

, Fitgirl Friday: Lindsey van der Hoeven

8. Wat vind je het allermooiste aan jezelf?
“Ik kan uren vertellen over wat ik allemaal niet zo mooi vind, maar als ik dan iets moet kiezen dan kies ik mijn huidskleur. Het is wel fijn dat ik bijna alle kleuren kleding kan dragen en me nooit druk hoef te maken over witte benen onder een jurkje!”

True, goed antwoord! 83 punten.

9. Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Ik zou een vreselijke vent zijn.. Ik zou zoveel dingen willen doen. Vroegahh vond ik de American Pie films erg grappig en aangezien ik een toetjes en taarten verslaving heb is een ding mij altijd bijgebleven… Ik zou hem een keer in een warme appeltaart willen steken!”

Wow, die hadden we nog niet gehoord haha! 87 punten! 

, Fitgirl Friday: Lindsey van der Hoeven

10. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Het liefst ga ik naar een aantal festivalletjes in Nederland en ga ik tussendoor er even kort tussenuit naar Spanje bijvoorbeeld. In de zomer is het best leuk in Nederland. Ik vind het juist heerlijk om in de winter lange, verre reizen te maken!”

Precies, het ideale recept! 80 points.

[powerkit_alert type=white ]Thanks Lins! Met 845 heb je heel goed gescoord met je antwoorden en sta je direct op nummer 4! We gaan denk ik nog heel veel van jou horen ;-).[/powerkit_alert]

https://www.instagram.com/p/BU7Hx8BgRrt/

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…