Fitgirl Friday: Guusje van Geel

CREDITS: IG @guusjevangeel / @hakanfotografie
[a>powerkit_alert type=white ]Alle fitgirls krijgen dezelfde 20 vragen, waar ze er zelf 10 uit mogen kiezen om te beantwoorden. Elke vraag moet zo origineel mogelijk beantwoord worden. Elk antwoord krijgt een punt (1 – 100). Welke fitgirl zal aan het einde van het jaar het hoogst gescoord hebben?[/powerkit_alert]

Wat een geluk! Het is eindelijk vrijdag én Guusje is onze fitgirl vandaag. Wat wil je nog meer? Je zal het misschien niet geloven, maar we hebben vandaag de jongste dame uit de geschiedenis van Fitgirl Friday. Guusje is namelijk sinds gisteren pas 18! Maar dat wil niet zeggen dat ze niet een dagje in onze spotlights mag staan… We zijn allemaal nette heren, toch?

Ze is relatief nieuw in de ‘fitgirl-scene’ maar groeide als groene kool op een regenachtige woensdag, als persoon maar ook zeker op Instagram. Hoogtijd om eens te kijken wie de persoon is achter dit afgetrainde lichaam!

Interview met Guusje

Heey Guusje!
Hoi! Laat ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Guusje van Geel, ik ben 18 jaar oud en kom uit Wijchen (een dorp bij Nijmegen). Ik werk sinds oktober 2016 voor 20 uur per week als personal trainer. Super leuk en mooi werk natuurlijk, omdat ik iemand kan helpen zijn/haar leefstijl te veranderen.

Als ik mijzelf moet beschrijven, zou ik zeggen dat ik een spontane meid ben met een groot doorzettingsvermogen, wat natuurlijk wel nodig is voor een gezonde leefstijl. Vanaf mijn zesde heb ik in de topsport van Nederland geturnd. Ik trainde 25 uur per week en had dus al een goede basis en een mooie bouw voor krachttraining.

Allright, let’s begin!

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Vanaf mijn 6e tot mijn 14e heb ik in de jong oranje van Nederland geturnd, drie keer Nederlands kampioen geweest en vele leerzame lessen geleerd in het zware succesvolle, maar leuke leventje! Ik heb er in ieder geval een super basis aan overgehouden, ik trainde vele uren in de ochtenden en avonduren en had dus al een mooie lichaamsbouw toen ik ging startte met fitness.

Ik ben gestopt met turnen op mijn 14e vanwege blessures en een scheiding van mijn ouders, de concentratie viel weg en de sport werd er dus niet veel leuker op. Mijn vader nam mij mee naar een sportschool in de buurt de dag nadat ik officieel was gestopt met mijn turncarrière. Hij is al zo´n 30 jaar bekend met de fitness sport en zo kon ik erg veel van hem leren, op die manier werd ik erg enthousiast en wilde ik al snel alles weten en ervaren.

Zo ben ik de fitnesswereld ingerold en heb ik op mijn 16e mijn fitnessdiploma behaald en aan de slag gegaan als instructeur.”

Talentje! Goed dat je je herpakt hebt na je blessures. Lekker bezig! 86 punten.

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Hmm wat is nou precies een fitgirl? Als dat een meisje is dat er met volle 100% voor gaat, lekker bezig is met haar sport en voeding én mensen probeert te motiveren? Ja! Dan durf ik mezelf zeker een fitgirl te noemen.”

And you should! 81 punten.

3. Wat maakt jouw Instagram account uniek?
“Ik ben erg jong en sterk. Sporten in mijn grote passie! Ik heb kunnen bewijzen dat ik het kan en hoop dat andere er op deze manier ook gemotiveerd door kunnen raken. En merk dat ik een voorbeeld ben voor veel meiden vooral in de leeftijdscategorie 15-25 jaar en ik ben daar super trots op. Ik krijg bergen met lieve berichten, maar ook vaak de vraag “Ben je écht 17??” Yes, dat ben – naja, was – ik écht. Ik heb erg veel massa voor een vrouw en dat valt op!”

Ik snap die vraag wel, maar zie het als een compliment 😉 84 puntjes!

guuse-van-geel-fitgirl44. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Lekker trainen, rustig aan doen en lekker vakantie vieren in een mooi land op het strand. Goed eten en lekker genieten op terrasjes.”

Prima samenvatting. 79 punten.

5. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Op tijd opstaan, goed en genoeg eten en dan lekker naar de gym en super hard trainen! Gezelligheid van vrienden en leuke dingen doen! Verder lekker, maar gezond eten en genoeg rust houden en goed slapen!”

Klinkt makkelijk, als je het zo zegt! 74 punten.

6. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Als een vrouw zelfverzekerd is en kei hard werkt voor haar doel! Daar heb ik erg veel respect voor, omdat ik weet hoe moeilijk het is. De vrouwen die daar super hard voor werken en ondertussen lekker in hun vel zitten en tevreden zijn met zichzelf mogen trots zijn!”

True that. 77 puntjes.

7. Wat is het gekste dat iemand je ooit heeft gestuurd?
“Haha, ik krijg veel gekke berichten. Maar een paar weken terug vertelde iemand mij dat ik hét perfecte meisje was voor hem, omdat hij iemand zocht waarvan hij een paar keer in de week de voeten mocht kussen! Ik kreeg er zelfs een tarievenlijst bij wat hij mij wilde betalen per keer dat hij het mocht doen.”

Oh shit… dat is inderdaad vrij bizar. Zelfs zonder die tarievenlijst is het al een raar verhaal, haha! 85 punten!

8. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Oe! Een wereldreis maken in een half jaar! Dat lijkt me echt super gaaf!”

Dan moet je flink doorreizen ;-). Maar dat kun je wel aan! 75 punten.

9. Wat vind je het allermooiste aan jezelf?
“Mijn armen, daar ben ik best trots op! Ik heb enorme aanleg om heel snel super gespierde armen te krijgen :-).”

Keertje armworstelen? 79 punten,

10. Waar knap je echt heel hard op af?
“Mannen die voor de spiegel met een 5 kg gewichtjes een ‘biceps curl’ aan het doen zijn en er heel veel geluid bij maken!”

Snap ik. Mannen die überhaupt veel geluid maken, mag je er van mij van maken! 81 points.

[powerkit_alert type=white ]Lekker bezig Guusje – 801 punten! -, hopelijk gaan we nog veel van je horen! Wij blijven je volgen ;-)[/powerkit_alert]

https://www.instagram.com/p/BRbIrd9jLCm/

https://www.instagram.com/p/BRGNbxYj8jD/

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…