Fitgirl Friday: Naomi Burer

CREDITS: @naomi_fitlife | @killerbody.photography
[a>powerkit_alert type=white ]Nieuw jaar, nieuw jasje. Fitgirl Friday wordt voortaan wat anders ingestoken. Alle fitgirls krijgen namelijk dezelfde 20 vragen, waar ze er zelf 10 uit mogen kiezen om te beantwoorden. Elke vraag moet zo origineel mogelijk beantwoord worden. Elk antwoord krijgt een punt (1 – 100). Welke fitgirl zal aan het einde van het jaar het hoogst gescoord hebben?[/powerkit_alert]

Vandaag hebben we een fitgirl waar je geen ruzie mee wilt. Niet alleen omdat ze je waarschijnlijk zo in elkaar slaat, maar vooral omdat ze veel te leuk is! We namen de fitlife van Naomi eens onder de loep…

Interview met Naomi

Naomi Burer Fitgirl8
Foto: IG @sil.visser

Zoals altijd beginnen we even met een voorstelrondje. Hoi ik ben Tommie, wie ben jij?
“Ik ben Naomi en ben 22 jaar oud. Ik woon in Alphen aan den rijn in Zuid-Holland. Ik studeer op dit moment fysiotherapie en ben ook bezig voor personal training. Ik ben iemand die wel haar doel moet bereiken en er alles voor doe om dat te kunnen behalen. Ik zit nu dan ook in voorbereiding voor mijn eerste wedstrijd!”

Allrighty, let’s go!

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Zelf heb ik altijd wel gesport en ben ik altijd wel bezig geweest met gezond leven, maar niet zoals ik er nu mee bezig ben. Ik ben eigenlijk door mijn vriend heel veel gaan trainen. Eerst dacht ik, net als andere meiden, dat je van trainen er uit ging zien als een bodybuilder, haha. Maar eigenlijk vond ik het wel heel erg leuk en ben ik mij erin gaan verdiepen. Toen kwam ik al die mooie fitnessmodellen tegen zoals, Andreia Brazier. Op dat moment dacht ik: Wow, dit wil en kan ik ook!”

Vastberadenheid verdient een lintje! En 79 punten!

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Ik zie mijzelf wel als een echte fitgirl. Ik hou me veel bezig met het lichaam en ben zeker wel 5-6 keer in de week in de sportschool te vinden. En nee, ik doe eigenlijk helemaal geen cardio, haha, ik vind dat verschrikkelijk! Ik ben dus altijd bij de kracht te vinden. Dit doe ik nu denk ik 3,5 jaar. Op dit moment wat ik al eerder zei zit ik in voorbereiding voor mijn eerste bikinifitness wedstrijd. Dit is echt heel erg zwaar, maar ik vind het super gaaf om mijn lichaam te zien veranderen.”

Allright, allright, ook zelfkennis. 80 puntjes!

3. Wat maakt jouw Instagramaccount uniek?
“Ik probeer gewoon nog steeds mijzelf te blijven ook op social media. Ik hoop via mijn Instagram andere meiden aan te zetten om ook hun droom waar te maken en dat het echt niet onmogelijk is, als je er maar alles voor doet. Ik ben ook begonnen met niets en kijk waar ik nu sta.”

Goed verhaal. 72 punten.

4. Hoe ziet jouw ideale date er uit?
“Mijn ideale date is misschien lekker cliché. Ik vind het leuk om samen uiteten te gaan en daarna gewoon lekker een filmpje te kijken, bioscoop of thuis dat maakt mij niet zoveel uit.”

Cliché, maar wel leuk. 80 puntjes!

5. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Ik vind het super mooi als een vrouw afgetraind is maar toch haar vrouwelijke rondingen nog heeft! Ik kijk eigenlijk standaard naar billen bij een vrouw!”

Billen! 90 punten.

6. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Nou ik moet vaak lachen om wat voor stomme acties ik eigenlijk allemaal heb… Ik kan heel chaotisch zijn en flap er ook gewoon wat uit waar ik eigenlijk helemaal niet over na heb gedacht. Ook ben ik heel goed in woorden door elkaar halen. Een voorbeeld heb ik nu niet zo snel.”

Haal ook ik woorden eens wel door elkaar. 85 punten.

7. Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Hmm, als ik een dag een man zou zijn… Ik heb wel vaker gezegd dat als ik naar de bodybuilders kijk wat hun allemaal weg eten. Dat wil ik ook! Ik hou heel erg van eten, maar helaas hebben wij minder nodig.”

Eten is top hè? Wij mogen elkaar wel. 85,5 puntje!

8. Hoe ziet jouw ideale zaterdag er uit?
“Ik heb twee verschillende zaterdagen die voor mij ideaal zijn. Ik hou wel van festivals,  al vind ik echt uitgaan niet meer leuk. Maar een hardstyle feestje met mijn vrienden en vriend is echt mijn ding. Verder vind ik het ook super lekker om gewoon de zaterdag rustig aan te doen en lekker een filmpje op te zetten met wat lekkers. Lekker saai dus, haha.”

Zaten er maar twee zaterdagen in het weekend…. 90,5 puntje!

9. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Ik denk dat dat toch wel naar Amerika gaan is. Ik wil heel graag Amerika zien.. ik ben hier nog nooit geweest. Daar wil ik dan lekker rondrijden en vanalles doen en bekijken.”

Dikke aanrader! 83 punten.

10. Waar en hoe zie je jezelf over 3 jaar?
“Over 3 jaar hoop ik mijn shape te hebben verbeterd en zelf wat wedstrijden te hebben gewonnen. Ik hoop meiden te inspireren en hun motivatie te zijn om ook een fitgirl te zijn! Ook hoop ik dat ik aan het werk ben als fitnessmodel en wat ik heel graag zou willen is meiden wedstrijdbegeleiding geven om hun te helpen de show te stelen op het podium. Ik merk namelijk nu zelf ook dat de begeleiding echt super belangrijk is om alles uit je lichaam te halen!”

Go for it! 86 punten!

[powerkit_alert type=white ]Ik heb even m’n rekenmachine erbij gepakt en je hebt erg lekker gescoord! Je hebt 831 punten verzameld. Good busy, wij blijven je sowieso volgen. Succes met je wedstrijd! [/powerkit_alert]
Naomi Burer_fitgirl friday
Foto: IG @killerbody.photography