Fitgirl Friday: Deborah Tramitz

CREDITS: IG @deborah_tmz

Deborah Tramitz

Heel dicht tegen onze oostergrens woont een heel mooi en fit meisje. Je zou zeggen ‘the girl next door’, maar met inmiddels meer dan 1 miljoen volgers gaat deze vlieger eigenlijk niet mee rop. Als je een beetje regelmatig op Instagram zit dan ken je haar eigenlijk al wel; de 23-jarige Deborah Tramitz. Ze gaat geschuild onder de naam Deborah_TMZ.

Dat Deborah fit is, hoeven we je niet te vertellen. Wél kunnen we je vertellen hoe ze dit voor elkaar krijgt. “Veel slapen (minstens 8u per nacht), veel water drinken en elke ochtend een kopje detox thee.” Klinkt mooi, maar we gaan er vanuit dat Deborah er ook nog veel bij sport. En dat doet ze: “Squats en lunges zijn mijn favoriete workouts,” aldus Deborah in een interview met womensbest.

In een man zoekt ze iemand met humor en charisma. Dit is volgens de fitgirl van vandaag een stuk belangrijker dan een gespierd lichaam. Al is dit natuurlijk wel een pré. Mooie armen en schouders vind ze dan het belangrijkst. Al denken wij dat het vrij vermoeiend is om haar vriend te zijn. Iemand moet toch al die foto’s maken…

Ach, wij vinden het allemaal mooi. Maar we gaan nu toch echt even naar de foto’s:

Oh, en ze heeft trouwens een F-Type.

Total
0
Share