Manify Fitgirls rennen mee met de Mud Masters Run!!

Aanstaande zondag is het zo ver: de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen! Maar dit gaat een speciale editie worden, want wij hebben een aantal wonderschone Fitgirls zo ver gekregen om die dag heel vies te gaan worden. Samen met ons gaan ze de strijd aan met de modder en twaalf zware kilometers vol obstakels.

De Fitgirls!

We hebben een mooie portfolio met Fitgirls die we de afgelopen maanden hebben geïnterviewd, dus er was keuze genoeg. Dit zijn de meiden die door ons geselecteerd zijn en mee gaan rennen: Laura Brijde (runninglau), Esmee Trouw, Lienke de Jong (Dear Good Morning), Christel (fitgirlchris), Louise Langendoen, Gisele van Zoeren, Rosalie Ruardy, Yvonne van Haastregt (fitfoodhealth) en Tamara Janssen!

MudMasters

“Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles! Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje op ons grootse festivalterrein!”

Nou, daar kunnen we ons wel in vinden! Volg ons live via onze Fitgirl Friday (fitgirlfriday) en Manify (manifynl) Snapchat. En achteraf kun je natuurlijk een spectaculaire aftermovie verwachten op Manify met alle Fitgirls in actie!

Total
0
Share