Fitgirl Friday: Kelly

De Fitgirl van vandaag liet even op zich wachten, maar ze is er dan eindelijk. Deze Belgische schone is er dan eindelijk. We hebben het over Kelly Hiernaux. Let’s go:

Interview met Kelly Hiernaux

Even voorstellen: Wie is Kelly? Leeftijd? Woonplaats? Vriend? Studie/werk? Wat voor ‘soort’ meisje ben je? 
“Ik ben een 23 jaar jong. Spontaan, enthousiast en altijd goedlachs meisje. Ik ben vooral een echte doorzetter die al mijn dromen tracht te achtervolgen en verwezenlijken. Je kan mij op twee manieren zien. In de fitness ben ik dan vooral iemand die alles van zichzelf geeft en in het weekend maak ik me graag op, draag ik kleedjes en hoge hakken. Ik ben alsook tweetalig opgevoed, wonend te Westende en heb een vriend. In het dagelijkse leven ga ik te werk als syndicbeheerster in een immobiliënkantoor en ben ik alsook volop bezig met mijn modellenwerk.”

Fitgirl Friday - Kelly5Waar komt je motivatie vandaan? Hoe is het ooit begonnen?
“Mijn motivatie komt vooral van de vorderingen die ik zie en de mensen die mij blijven motiveren en mij positieve feedback geven over mijn resultaten. Ik ben vooral begonnen omdat ik een nieuwe uitdaging wilde aangaan met mezelf. Ik wilde beter worden, zien hoever ik ging geraken en waar het mij zou kunnen brengen. Momenteel ben ik natuurlijk nog niet zoals ik het zou willen, maar ik blijf doorzetten en er elke dag aan werken. Ik voel me ook veel beter, ben fitter, veel gezonder en vol energie. Ik begon dan ook de fun te ondervinden in wat ik deed en dit trachtte ik dan ook over te brengen op Instagram. Mensen begonnen op mijn foto’s te reageren en motiveerden me. Dit zorgde ervoor dat ik telkens maar beter wilde worden.”

Zie je jezelf als een echte fitgirl?
“Ik zie mezelf meer als een fitaholic. Ik ben er elke dag wel mee bezig en ik tracht ook nooit te skippen. Ik heb ook wel eens dagen waar het minder gaat, maar dan tracht ik de dag erna gewoon nog harder te werken aan mezelf en niet op te geven! Mijn papa vertelde me ooit: “als je iets wil bereiken in het leven, moet je er hard voor werken”. Het is met vallen en opstaan, maar telkens word je er sterker door en ontdek je telkens nieuwe manieren om jezelf te verbeteren.”

Wat versta jij onder een ‘healthy lifestyle’?
“Een healthy lifestyle omschrijf is als een dagelijkse routine en begint vooral met mijn gezonde eetgewoontes. Ik eet 5 à 6 keer in 1 dag en na mijn werk ga ik rechtstreeks door naar de fitness om mij volledig uit te leven. Daar train ik nog eens 1u30 à 2u. Wanneer ik thuis kom kook ik dan telkens voor 2 dagen. Ik tracht alsook zoveel mogelijk te variëren, dit zorgt er ook voor dat ik het nooit beu ben. Tenslotte laat ik mij 1 keer in de week volledig gaan op een cheatmeal om het ook haalbaar te houden. Door regelmatig te eten breng je je metabolisme op gang. De meeste mensen denken dat het vooral ligt aan sporten, maar uiteindelijk moet je voor 70% op je voeding letten en 30% sporten. Alles start bij het aanpassen van je voeding. “

Je zegt ‘Here to motivatie & inspire’, waarin kan je zien dat dit werkt?
“Ik heb vooral veel mensen die mij tips/advies vragen, die graag een gezonder leefpatroon willen en hierbij ook de resultaten willen bereiken die ik tot nu toe heb. Ze blijven mij ook telkens aanmoedigen, waardoor ik alsook telkens wil beter worden en hen ook wil tonen dat het kan. In een zetel zitten en niksen is niet de sleutel tot vordering. Het is elke dag eraan werken, ernaar streven en nooit opgeven ! Fitness is ook elkaar aanmoedigen en er samen willen geraken. Het gaat in eerste instantie om jezelf te verbeteren, maar tenslotte ook om andere mensen te motiveren om beter te worden.”

Welke sport zou je nog eens willen uitproberen?
“Ik verkies dan eens voor het wat stoere en ga voor “Kickboksen”. Onlangs ben ik eens gaan Kickboksen en vond het super om eens volledig los te gaan en alles te geven. Het is een combinatie van zowel cardio als kracht, maar afzien was het voooral !! Een aanrader voor iedereen.”

Cardio of kracht? Of een combinatie van beide?
“Ik verkies beide. Je verbrandt beter en bekomt veel betere en snellere resultaten en terwijl bouw je spierkracht op. Alles in 1 dus. Ik train 4 à 5 keer in de week waaronder 4 keer kracht, in 2 van deze 4 dagen wordt dit gevolgd door 2 keer HIT en de 5de dag 1 keer LISS in de week.”

Waar ben je het meeste trots op van je lichaam?
“Waar ik het meest trots op ben is vooral mijn benen en poep. Ik heb al een mooie evolutie. Love Legdays ! En laat ons eerlijk zijn het is altijd wel een pluspunt om mooie ronde billen en wat afgetrainde benen te hebben.”

Als een man jou tegen het lijf loopt, wat moet hij écht niet doen?
“Een man moet niet zomaar aan me komen. Ik vind dat ook een afknapper als een jongen er onmiddellijk van uitgaat dat hij aan je mag komen.”

Wat staat er op je bucketlist en ga je in 2016 waar maken?
“Op mijn bucketlist staan vooral mijn doelen en dromen die ik wil verwezenlijken. Wie weet om ooit op een fitnessbeurs te mogen staan of als fitnessmodel door te breken. Dit jaar zal ik mijn uiterste best doen om meer in mijzelf te geloven, beter te worden en mensen te motiveren.”

Total
3
Share