Fitgirl Friday: Jelmer de Boer

Het is vandaag een hele speciale Fitgirl Friday, want de ‘Fitgirl’ die we voor vandaag hebben geïnterviewd is misschien wel de meest spraakmakende van het Nederlandse web. Natuurlijk omdat hij een spraakmakende mening heeft over een ‘non-fat vanilla soy latte‘, de bonuskaart en andere dingen die niet heel interessant zijn, maar door hem juist weer wel. Maar ook omdat hij zich laat interviewen op onze Fitgirl Friday, waar al onze lezers eigenlijk een moppie verwachten met lange blonde haren en een fijne set billen. De Fitgirl boeit het allemaal niet zo veel en juist daarom doet hij ‘t zo lekker. Ladies en gentlemen – oké, voornamelijk ladies vandaag -, wij presenteren u: Jelmer de Boerrrr!

Interview met Jelmer de Boer

Jelmer is bekend van zijn Instagramaccount @geentroep, van zijn blog jelmerdeboer.nl en is het tofste havermouttrutje van Nederland. Hij doet eigenlijk wat alle Fitgirls ook doen: mensen jaloers of verliefd maken. Alleen dan worden in dit geval de mannen jaloers en de meiden verliefd (over het algemeen). Reden genoeg om Jelmer even aan de tand te voelen..

Fitgirl Friday - Jelmer de Boer9Who the fuck is Jelmer?
“Ik ben Jelmer de Boer en in het dagelijks leven ben ik naast schrijver ook Head of Product Development bij Changing Life (het moederbedrijf van onder andere Personal Body Plan en DoorMeal) en ik ben gelukkig nog even 29 jaar. Ik woon in Amsterdam en heb heel lang in Hoogeveen (Drenthe) en Groningen gewoond. In Groningen heb ik Communicatiesystemen, Multimedia & Vormgeving, Sociale Geografie & Planologie en Informatie- & Communicatiewetenschappen  gestudeerd. Dat klinkt heel veel. Is het ook. Ik heb ook veel diploma’s.”

Maak de volgende zin af: “Oh, Jelmer de Boer! Is dat niet die gast die…..
“…altijd blogposts schrijft dat ‘ie een vriendin zoekt, maar nooit een vriendin heeft?”

Je hebt een persoonlijke blog, waar schrijf je voornamelijk over?
“Ik probeer vrij direct mijn visie op de huidige health- en fitnesstrend te uiten, zonder fluwelen handschoen, onzin of gebrek aan verstand.”

‘Jelmer doet hetzelfde trucje als veel fitgirls doen, alleen dan op een hilarische parodistische wijze’ – True or false?
“False. Want ik weet zelf ook wat ik doe en waarom. De meeste fitgirls niet.”

Dat zijn jouw woorden ;-). FitGIRLS hebben vaak veel meiden als doelgroep, omdat ze die inspireren. Het andere gedeelte van hun volgers zijn mannen die niet vies zijn van een mooi meisje op hun scherm. Hoe zit dat bij jou?
“80% Van mijn volgers is vrouw en tussen de 18 en 35 jaar. De rest is dus of een man of jonger dan 18, ouder dan 35 of twee van die drie, snap je? Ik weet niet wat die andere doelgroepen bij me doen. De meeste haters zijn trouwens wel mannen.”

Je bent bekend met de branche, maar zeg nou eens eerlijk… Wie vind je de lekkerste Nederlandse Fitgirl?
Raounak , maar ik doe haar tekort met het label fitgirl.”

Dan gaan we naar wat echte fitgirl-dilemma’s:

Fitgirl Friday - Jelmer de Boer2Havermout of trutjes?
“Trutjes, ik kan niet zonder ze. Zie ook die 80%.”

Smoothies of juices?
“Smoothies. Vezels hè…”

Je billen of borsten?
“Borsten. Every day is chest day.”

Afvallen of aankomen?
“Afvallen nu. Ik wil later Calvin Klein onderbroekenmodel worden.”

Yoga pants of geen pants
“Yoga pants. Die geven nog wat te fantaseren ;-)”

Boterham met pindakaas of nutella-kinderbueno-oreo kwarktaart?
“Die kwarktaart. Want ik vind pindakaas niet lekker.”

Wat wil je onze lezers nog op het hart drukken, voordat ze het weekend in gaan?
“Bestel eens een warme chocomel met Bacardi. Teringlekker.”

Thanks, gaan we onthouden Jelmer! Succes met alles en als we ooit een advertorial plaatsen voor Calvin Klein, dan weten we je te vinden!

Heb jij nou zoiets van ik moet die gozer volgen, want hij is.. A) de meest sexy fitgirl die ooit op Manify heeft gestaan – hier kan je even vergelijken – of B) maakt leuke grapjes, dan moet je dat gewoon doen! Nog een keer die link dan: jelmerdeboer.nl.

 

Ze bestaan nog steeds Link in bio

Een video die is geplaatst door Jelmer de Boer (@geentroep) op

Watch me crank that shoulder boy!

Een video die is geplaatst door Jelmer de Boer (@geentroep) op

 

Watch me not crank that 200kg

Een video die is geplaatst door Jelmer de Boer (@geentroep) op

 

Total
0
Share