Fitgirl Friday: Dominique Jansen

Deze week leek wel een eeuwigheid te duren. Wachtend op het weekend, maar vooral op Fitgirl Friday. Gelukkig is deze heugelijke dag aangebroken en hebben we weer een prachtige Fitgirl in de spotlights gezet. Afgelopen week interviewden we namelijk de lieftallige Dominique Jansen! Ze is niet alleen Fitgirl, maar ook model! Dat beloofd wat…

Interview met Dominique Jansen

Ondanks dat Dominique Fitgirl én model is, is ze toch pas 18 jaar oud. Ze wil graag de lucht in en zo de hele wereld verkennen en studeert daarom ook Luchtvaartsdienstverlening. Ze is niet alleen in de wolken op school, want ze heeft al 3,5 jaar een, naar eigen zeggen, een hele leuke vriend. Wil je toch proef op de som nemen en hopen dat je Do tegen het lijf loopt, dan moet je afreizen naar het zeer zuidelijke dorpje ‘Lage Mierde’.

Fitgirl Friday - Dominique Jansen5Komt je motivatie om te sporten en gezond te eten, omdat je model bent óf was dit er al eerder?

“Het is inderdaad begonnen door het modellenwerk, ik leerde verschillende modellen kennen die ook gezond bezig waren en sindsdien heb ik me daarin verdiept. Vanaf toen is het echt een verslaving geworden, ik kan me nu geen leven meer zonder sporten en gezond eten bedenken.”

Als je moest kiezen: bezig zijn met sporten of met gezonde voeding?

“Dat is een moeilijke! Ik beweeg heel graag, ik sla geen dag over. Maar gezond eten is toch wel echt mijn dingetje hoor.”

Hoe ziet je trainingsschema er uit? En wat is je favoriete work-out?

“Ik train 5 dagen in de week in de sportschool bij ons in de buurt, dan train ik mijn buik benen en armen. De rest van de week vul ik in met cardio! Een van mijn favoriete work-outs is squatten en buikspieroefeningen, ik train bijna elke dag mijn buikje! “

Wat is favoriete gezonde maaltje?

“Yoghurt met granola! Sinds ik de muesli pakken van de winkel, die vol rotzooi zitten, heb ingeruild voor zelfgemaakt granola, kan ik niet meer zonder! En voor vers fruit en smoothies kun je me ook altijd wakker maken.”

Je zit bij Flow Models International, heb je ook vaak klussen in het buitenland? Zo ja, wat is je favoriete locatie?

“Nee, ik ben nog nooit naar het buitenland geweest voor modellenwerk. Dat zou ik wel leuk vinden, maar je moet er bepaalde maten voor hebben en die heb ik niet. Misschien in de toekomst, als ik meer tijd heb. Al heb ik het er niet voor over om nog meer af te vallen”

Moet je ook zeker niet doen! Waar ben je eigenlijk het meest trots op van je lichaam?

“Ik denk op mijn buik, ik heb daar het afgelopen jaar hard voor getraind en eindelijk begin ik het gewenste resultaat te zien. Zo zie je maar weer, hard work pays off!”

Zie je jezelf als een echte Fitgirl?

“Ja, zo voel ik mij in ieder geval wel. Sinds ik mijn levensstijl heb omgegooid zit ik vol energie en voel ik me echt in topconditie en in shape. Ook vind ik het erg leuk om mensen hiermee te motiveren en hun een handje op weg te helpen!”

Fitgirl Friday - Dominique Jansen

Ben je ook wel eens te vinden in een club of op een festival? 

“Jazeker. I love festivals! Ik kan daarom ook niet wachten op het komende zomerseizoen! Een feestje in een club met vriendinnen ben ik ook altijd voor in hoor, maar in een bruin café zul je me niet snel vinden. Niet echt mijn ding, zeg maar. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag in de stad, ik ken alle winkels uit inmiddels helemaal uit mijn hoofd.”

Wat kan een jongen(man) maar beter niet doen als hij indruk op je wilt maken?

“Haha, dit is eigenlijk niet aan de orde, omdat ik dus al een relatie heb. Maar als ik vrijgezel zou zijn, kun je maar beter niet gaan opscheppen over jezelf. Daar houd ik echt niet van!

Dominique, moet je volgen!

We gaan nog veel horen van deze chick. Als ze zo door gaat dan komt ze er wel met d’r mooie koppie. Wij zeggen: dit wordt de nieuwe Doutzen! Dus volg die meid, NU, op Instagram!

Total
0
Share