Fitgirl Friday: Cecilie Wellemberg

Af en toe verlaten wij de landsgrenzen en verbreden we onze horizon. Zo interviewde we vaker buitenlandse Fitgirls, zoals bijvoorbeeld Lisa, Agnes en Jelly. Ook vandaag geen Nederlandse meid, maar de Deense Cecilie Wellemberg! Gaat er een belletje rinkelen? Zou zomaar kunnen, want ze is Miss Universe Denmark 2015! Maar nog veel belangrijker: Manify Fitgirl van deze week!

Interview met Cecilie

Voordat we beginnen moet het duidelijk voor je zijn dat we hier spreken met hét mooiste meisje van Denemarken! Cicilie is 21 jaar oud en woont vlakbij Kopenhagen, in Nivå. Studeren doet ze wel in de hoofdstad. Verder is ze blogger, heeft ze haar eigen online shop én is ze dus model! Plus (ssst) ze heeft dus geen vriend!

Cecelie Willemberg151Wow, Miss Universe Denemarken! Gefeliciteerd! Vertel, hoe is dit gebeurd?
“Ik werd heel random, via Instagram, benaderd met de vraag of ik mee wilde doen. Met mijn vaders aanmoediging heb ik besloten ja te zeggen. Ik heb er super veel leuke meiden ontmoet en er zelfs heel wat geleerd over mezelf. Het was een maffe, maar hele toffe ervaring en heb er lieve vrienden aan over gehouden. En nu mag ik gewoon mijn land vertegenwoordigen met de Miss Universe verkiezingen!”

En wat is de volgende stap? Miss Universe of the Universe?
“Zodra de verkiezingen beginnen zal ik naar de VS afreizen met 90 super knappe meiden van andere landen over de hele wereld, inclusief Nederland natuurlijk!”

Maar je bent buiten model ook een échte Fitgirl! Toch?
“Zeker weten! Gezond eten, sporten en het hebben van een positief zelfbeeld, zie ik als een echte Fitgirl zijn!”

Wat vind je het leukste om te doen bloggen of model zijn?
“Voor mij gaat dat hand-in-hand. Wat ik echt leuk vind aan het blogger zijn is dat ik verhalen kan delen en er interactie is met mensen. Als ik model sta, kijken mensen voornamelijk naar de producten. Bij bloggen denken ze ‘Hey! Dat kan ik ook. Ik kan ook zoals zij zijn!’, en dat vind ik echt heel tof.”

Waarom ben je gemotiveerd om zo fit te zijn? Is het omdat je er goed uit wilt zien, omdat het gewoonweg gezonder is of een combinatie van beide?
“Ik wil graag de controle hebben. Toen ik begon aan mijn lichaam en geest te werken, realiseerde ik me dat ik mijn succes kon meten op korte- en lange termijn. Voor mij is het belangrijkste dat je jezelf accepteert. Maar ik ben zeker wel verslaafd geraakt aan het harde werken en oefeningen doen!”

Wat doe je zoal om fit te blijven?
“Ik sport en ik eet gezond. Ik probeer zo veel mogelijk organisch voedsel te eten, dus alleen maar als het uit de grond komt. Ik drink veel water en rust heel veel. Plus het werkt voor mij heel goed om een ritme te hebben, dus geen crash-diets!”

Allright, en welk deel van je lichaam ben je het meest trots op?
“Mijn billen! Ik ben gelukkig natuurlijk mee gezegend, maar ik werk er ook veel aan en zie de verschillen. Dat geld trouwens ook voor mijn benen.”

Oké, je lijkt nu wel heel perfect. Kom op, wat zijn je slechtste eigenschappen?
“Soms, ondanks dat ik het probeer niet te doen, spendeer ik te veel tijd op mijn telefoon. Maar ja, wie niet!? Ik heb er een soort haat-liefdeverhouding mee haha.”

Laatste vraag: Wanneer kom je ons opzoeken in Nederland?
“Mijn manager is goed bevriend met Kim Kötter, de manager van Miss Universe Nederland. Ik zal samen met haar ook de voorbereidingen in gaan, dus ik zal zeker langs komen. En dan zal ik het jullie ook zeker even laten weten!

Top Cecilie! Succes met de voorbereidingen en thanks voor je tijd!

Cecilie volgen? Ja, natuurlijk!

Dat doe je op Instagram natuurlijk, maar ook op haar blog én deze week op de Fitgirl Friday Snapchat: fitgirlfriday!

Love waking up to this #missuniversedenmark #flowers #nature #beauty #pageant #missuniverse #inlove #thankful #tbt Flowers made by talented @sabrina_pagh

Een foto die is geplaatst door MISS UNIVERSE DENMARK 2015(@ceciliewellemberg) op

Malaga mood #loveit #missuniversedenmark #missuniverse #Malaga #holiday #relax #love and #train

Een foto die is geplaatst door MISS UNIVERSE DENMARK 2015(@ceciliewellemberg) op

Total
0
Share