Fitgirl Friday: Anouk Waalderbos

Het is weer tijd, de hoogste tijd. Tijd voor een fitte chick! En daarom willen we je graag voorstellen aan Anouk Waalderbos. Nóg niet enorm op Instagram, maar het zit er wel dik in dat dat gaat gebeuren het komende jaar. Reden genoeg om eens een spotje op haar te schijnen!

Interview met Anouk

Miss Waalderbos is 24 jaar oud en woont in Lichtenvoorde. Nooit van gehoord? Gelderland is the place to be. Ze is single en werkt al sinds d’r 18e met veel plezier als kapster. “Wat voor meisje ik ben? Hmm, blond, blauwe ogen.. Eigenlijk een doodnormaal meisje dat enorm gelukkig is, vooral met alle lieve mensen om d’r heen.”

Anouk Waalderbos - Manify 6Waar komt je motivatie vandaan om dagelijks bezig te zijn met fitness?
“Ik ben begin 2012 begonnen met afvallen, want ik woog over de 90 kilo op mijn zwaarst. Ik ben toen 35 kilo afgevallen door gezond te eten en veel aan cardio te doen. Voornamelijk hardlopen. Nadat die kilo’s er af waren, ontwikkelde ik een eetstoornis. Dat was echt enorm zwaar, maar heb hulp gezocht en ben er nu gelukkig vanaf!”

Wat maakt jou anders dan andere fitgirls?
“Ik denk dat ik juist door de andere fitgirls zo sterk ben geworden. Naast mijn familie en vriendinnen heb ik enorm veel steun gehad van veel fitgirls! Het zijn stuk voor stuk zulke lieve meiden.”

Wat versta jij onder een healthy lifestyle?
“Dat ik elke dag de voeding binnenkrijg die ik nodig heb. Door mijn eetstoornis van paar jaar terug, weet ik hoe belangrijk voeding is en dat je lichaam het echt nodig heeft. Je lichaam is je tempel. Je hebt er maar één dus goed voor jezelf zorgen. Dat is zo belangrijk.”

Wat is je favoriete seizoen, qua het letten op je gezondheid?
“Sowieso de zomer!! Ik hou van de zon, het strand, noem maar op. Ik word zo vrolijk van de zon! Maar qua gezondheid is elk seizoen belangrijk. Ik vind persoonlijk dat je altijd goed voor jezelf moet zorgen en niet vier weken voor je zomer vakantie moet denken: ‘Laat ik snel beginnen, de zomer komt eraan’. Summerbodies are made in the winter!”

Welke sport zou je nog eens willen uitproberen?
“Ik heb heel lang gevoetbald. Dat blijft altijd nog wel kriebelen, maar kickboksen lijkt mij ook erg gaaf!”

Cardio of kracht? Of een combinatie van beide?
“Kracht! Vroeger zweerde ik bij kilometers hardlopen, maar nu kies ik echt voor kracht. Heel af en toe hardlopen om mijn koppie leeg te maken maar verder 100% kracht.”

Anouk Waalderbos - Manify 1Wat is een bucketlistdingetje dat je in 2015 hebt gedaan?
“Een sterkere versie van mijzelf maken en van mijzelf gaan houden! Klinkt misschien als een cliché voor sommigen, maar ik ben enorm blij dat het mij gelukt is.”

Wat staat er op je bucketlist en ga je in 2016 waar maken?
“Ik wil al heel lang uit een vliegtuig springen. Het lijkt mij zo’n enorm kick!”

Mét parachute mag ik hopen?
“Haha ja natuurlijk ;-)!”

Wie moeten we in 2016 sowieso interviewen voor Fitgirl Friday?
“Cynthia Houben van Gymjunkies! Die lieve meid verdiend alle geluk van de wereld. Ondanks dat ze o.a. diabetes en de ziekte van Lyme heeft is ze zo enorm sterk. Staat altijd voor anderen klaar. Maar ze verdiend alle geluk van de wereld!”

Helemaal mee eens, al hebben we haar in 2015 al een keer geïnterviewd! In ieder geval thanks voor je tijd Anouk en succes met alles!

Total
10
Share