De Ferrari 812 Superfast Berlinetta is de snelste in de geschiedenis

Snelheidsduivels, even aandacht alstublieft. Tijdens de Geneva International Motor Show vond de wereldpremière plaats van de nieuwste Ferrari: de 812 Superfast Berlinetta. Dit is de meest geavanceerde en snelste Ferrari in de geschiedenis van het merk. In deze wagen wil je niet anders dan het gaspedaal volle bak intrappen. De Ferrari 812 Superfast Berlinetta is gewoon écht next level.

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 1

Ferrari

De gloednieuwe 6,5-liter V12 is mede-verantwoordelijk dat deze Ferrari de snelste en meest krachtigste is in zijn soort. Dit stuk pure power produceert bijna 789 pk, gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 2,9 seconden. Bovendien heeft de auto een maximumkoppel van 718 Nm. Maar de 812 Superfast Berlinetta is niet alleen maar pure snelheid, hij is ook voorzien luxe en technische snufjes. Zo is dit het eerste voertuig dat is uitgerust met Electric Power Steering, waarmee het merk de prestaties van de auto volledig benut worden.

Rosso Settanta

Daarnaast wordt de auto gelanceerd in een speciale nieuwe kleur, Rosso Settanta, ter ere van de 70ste verjaardag van Ferrari. Dit model is gemaakt voor de man die de meest geavanceerde en exclusieve manier van rijden wil ervaren. Met deze sportwagen onder je kont, beleef je een all-round ervaring en krijg je een kick die je niet snel zal vergeten.

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 0

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 3

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 2

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 4

Ferrari 812 Superfast Berlinetta 5

Total
1
Share