The Yacht Week: een week lang varen een feesten

Nog geen vakantieplannen voor de zomer? Dan kan je stoppen met zoeken, want wij hebben de ultieme trip op het water gevonden: The Yacht Week. Beter dan dit wordt het echt niet. Een week lang zeil je in een prachtige omgeving, ontdek je unieke plekken en ontmoet je mensen van over de hele wereld. Maximaal ontspannen, genieten en feesten tot de zon weer opkomt; wat wil een mens nog meer? Dit MOET je een keer gedaan hebben!

The-yacht-week3

Hoe werkt The Yacht Week?

In de zomermaanden vertrekt wekelijks een groep boten om een tocht te maken langs de mooiste plekjes, tofste activiteiten en dikste feesten in de omgeving. Je kan kiezen uit zeven prachtige bestemmingen, namelijk: Kroatië, Griekenland, Italië, Spanje, Montenegro, Thailand en de Caraïben. Verzamel je acht leukste vrienden en huur samen een jacht. Dit luxe vaartuig is dan een week lang jullie slaapplek en feestterrein. Ben je met minder man? Geen probleem! Je kan ook losse cabines voor tweetallen huren.

Ultra Festival

De populairste bestemming is Kroatië, hier kan je zelfs kiezen uit twee opties; de Original Route of de Ultra Festival Route. Die laatste vaart jaarlijks met meer dan 50 jachten naar Ultra, het grootste elektronische festival van Kroatië. Hier krijg je toegang tot de exclusieve VIP area en kan je doorfeesten tot in de late uurtjes.

Het prijskaartje van dit alles is afhankelijk van de bestemming en welk pakket je kiest. Meer informatie vind je hier. Dit is sowieso een once in a lifetime experience  

The-yacht-week1

The-yacht-week5

Total
0
Share