Victorious is luxe boetiekhotel op zee voor ‘klein prijsje’

CREDITS: Victorious // Superyacht Holdings

Een jacht bezitten is ook voor ons een absoluut bucketlist-dingetje.

Maar zoals een wijs man ooit zei: elk voordeel, heb zijn nadeel. En ja, die woorden van Cruijff gaan gek genoeg ook bij boten op.

Nieuw programma zorgt voor alleen voordelen

Behalve wanneer je het Victorious-jacht hebt gekocht via het programma van Superyacht Holdings. Tijdens de Monaco Yacht Show kondigde het bedrijf namelijk het ‘By the Stateroom’-programma aan dat eigenaars in staat stelt om een eigendomseenheid te kopen die je het recht geven op gemiddeld vijf weken gebruik per jaar. Dat betekent dat je als eigenaar kan genieten van de levensstijl die een superjacht met zich meebrengt, terwijl de verplichtingen, het gedoe en de onderhoudskosten opeens wegvallen. En dat voor een ‘klein prijsje’ van drie miljoen euro in aandelenbelangen en 300.000 euro jaarlijkse bijdrage.

Victorious, <strong>Victorious</strong> is luxe boetiekhotel op zee voor &#8216;klein prijsje&#8217;
Foto: Victorious // Superyacht Holdings

Victorious is luxe boetiekhotel op zee

Goed, dat blijft natuurlijk een flinke smak geld waardoor de gemiddelde Nederlander dit artikel allang heeft weggeklikt, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Het superjacht genaamd Victorious van 85 meter heeft namelijk een waarde van 110 miljoen en staat gelijk aan een luxe boetiekhotel op zee. Of, nouja, misschien nog wel luxer dan dat. Aan boord vindt je namelijk zes verschillende bars, een pianolounge, bioscoop, open haard lounge, twee jacuzzi’s, een ocean lounge inclusief beach club, verwarmd zwembad, stoombad, massageruimte, fitnessruimte, schoonheidssalon, uitklapbare balkons, tenders en jetski’s. Tja, dan klinkt 300.000 euro per jaar opeens als een héél redelijk bedrag.

Victorious, <strong>Victorious</strong> is luxe boetiekhotel op zee voor &#8216;klein prijsje&#8217;
Foto: Victorious // Superyacht Holdings

Compleet nieuwe aanpak van de Victorious

Zeker wanneer je bedenkt dat huidige klanten van de Victorious maar liefst 1,2 miljoen euro per week betalen om een reisje op het jacht te mogen maken. Bovendien hebben alle aanwezige teamleden een trackrecord van succes in de horeca en zijn alle crewmembers geselecteerd uit internationaal geprezen boetiekhotels en het gedeelde woonschip The World. Aan service dus geen gebrek bij de Victorious. Kijk zelf maar: