‘No Stress Two’ van Rossinavi biedt stressvrije boottocht

CREDITS: Rossinavi

Een jacht tot je beschikking hebben, is voor velen een droom.

Maar de uitspraak: “The more money you got, the more problems,” gaat ook bij boten op.

No Stress Two van Rossinavi biedt uitkomst

Onderhoud, belasting, personeel en noem het allemaal maar op: het zijn allemaal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. En ja, als je op een jacht zit wil je juist lekker ontspannen en hooguit bezig zijn met welke cocktail je zometeen naar achteren werkt. Gelukkig heeft het high-end jachtenmerk Rossinavi daar iets voor gevonden: met de No Stress Two hebben zij namelijk een 50-meter lange jacht ontwikkelt die bijna al die zorgen van je afneemt.

AI-technologie zorgt voor stressvrije boottocht

Het schip heeft namelijk kunstmatige intelligentie geïntegreerd in de cruciale systemen van het schip. De No Stress Two wordt hierbij aangedreven door een hybride systeem en de AI helpt bij het besturen van boot. Of het nou om de diesel modi of de volledige elektrische aandrijving gaat: met deze technologie hoef je je nergens zorgen over te maken. Bovendien houdt het systeem ook de accu’s in de gaten en laadt hij ze automatisch op. Kan jij lekker in het water dobberen.

No Stress Two is van alle markten thuis

Een beetje personeel heb je natuurlijk altijd nog nodig, dus is de geïntegreerde technologie ook in staat om te communiceren met de aanwezige bemanning. Zo is hij bijvoorbeeld in staat om de minst milieubelastende instellingen te adviseren aan de crew. En de No Stress Two is niet alleen technologisch gezien een puik staaltje werk, maar qua design ook zeker. Met haar zilver en zwarte kleurstelling, vloeiende lijnen en auto-esthetische designtaal, is het schip een pareltje voor de ogen. Oordeel zelf maar.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste bootjes en auto’s.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…