U-Boat Worx laat je duiken in stijl (heel veel stijl)

Het Nederlandse bedrijf U-Boat Worx heeft werkelijk de show gestolen met hun nieuwste onderzeeër: de Nautilus Yacht Submarine. Deze beauty van een duikboot is ontworpen om de onderwaterwereld te verkennen in stijl en luxe, en dat is te zien.

Nautilus Yacht Submarine

De Nautilus Yacht Submarine is een 37,5 meter lang zeemonster met een krachtig dieselelektrisch voortstuwingssysteem en een onderwatersnelheid van vier knopen. Niet zo snel als deze onderzeeër, maar wel een stuk luxer. En alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, kan de onderzeeër tot wel vier dagen per keer onder water blijven. Met een bereik van 3200 zeemijl, kun je eens goed doorvaren en ontdekken wat de oceaan te bieden heeft.

Nautilus Yacht Submarine, <strong>U-Boat Worx</strong> laat je duiken in stijl (heel veel stijl)
Foto: U-Boat Worx

360 graden zee

Op het grote zonnedek vind je een zoetwaterbad, bar, eettafel en jacuzzi. Perfect om te relaxen en genieten van het uitzicht op zee. Wat als de onderzeeër onder water gaat? Geen probleem. Dan wordt het zonnedek gewoon ingetrokken en kun je je begeven onder in het jacht waar je de diner- en loungeruimte hebt. Dit is omringd door grote ronde ramen die een spectaculair uitzicht bieden op de onderwaterwereld. En dat is nog niet alles. Deze luxueuze boot beschikt over een hoofdcabine en vier slaapplekken voor maximaal 10 gasten, plus nog extra slaapvertrekken voor 6 bemanningsleden.

Nederlands trots

U-Boat Worx zet Nederland op de kaart in de markt van onderwaterboten met hun innovatieve creaties, waaronder de Nautilus Yacht Submarine. Deze sub belichaamt luxe, innovatie én biedt de meest comfortabele manier om vissen te spotten. Maar goed, wat is het prijskaartje? De Nautilus begint bij een prijs van 25 miljoen euro, maar als je het snel zegt, klinkt het als een koopje.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…