Wajer 44 beleeft vuurdoop in hyperluxe hotelzwembad

CREDITS: Wajer Yachts

Toen dit jaar de Wajer 44 op ons netvlies verscheen, wisten we: die vaart op eenzame hoogte. Daarmee kreeg de nieuwste telg zelfs een spot in MANIFY Magazine #5. 

Wajer 44 maakt droomdebuut

Nu heeft de open dagboot ook voor het eerst kennisgemaakt met het water. Niet doorsnee in de Middelandse Zee, maar in het zwembad van het exclusieve Hotel Le Beauvallon aan de Côte d’Azur. Dit werd gedaan voor 350 neuzen van gasten en door Dries Wajer zelf. Daarbij vielen meteen een aantal dingen op. Zo is de 44 een stuk royaler dan de Wajer 38, maar met 13 meter compacter dan de Wajer 55. Plus: je kunt er ook nog comfortabel met zijn tweeën slapen.

Wajer 44, <strong>Wajer 44</strong> beleeft vuurdoop in hyperluxe hotelzwembad
Foto: Wajer Yachts

Connectiviteit is het sleutelwoord

Alles draait om de connectie. Niet alleen tussen de mensen die op de Wajer 44 vertoeven, maar ook tussen de kapitein en het schip. Overal vind je daarom het Smart Boeting-concept terug. Met de Wajer Owners App kun je op afstand verbinding maken met de boot, bijvoorbeeld om de ankerpositie te controleren. Maar ook de airco en de hydraulisch bedienbare zwemtrap kun je gewoon met de app bedienen. Ideaal.

De connectie tussen de mensen wordt compleet gemaakt doordat de buitenbanken in een U-opstelling staan. Daardoor kunnen mensen letterlijk connecten met elkaar. En is dat niet precies waar het om draait?

Lees hier meer over de Wajer 44 via ons, en hier vind je alle info via Wajer zelf.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…