Dit 130 meter lange megajacht krijgt een eigen beachclub

CREDITS: Sinot Yacht Architecture & Design

Ga je voor een jacht, dan weet je dat je geld hebt. Heb je geld, dan kies je uitsluitend voor het neusje van de zalm. Top-topkwaliteit, dus. Met het nieuwste Sinot Poetry Yacht heb je alles wat je hartje begeert.

De nieuwste en luxueuze Sinot Poetry

Een bakbeest van 130 meter lang op het water klinkt als muziek in de oren. Dat is zeker waar wanneer de Sinot Poetry zijn opwachting maakt. Het gaat nog om een concept, maar het is wel ready to built. Dit had zelfs Elon Musk in zijn dromen niet kunnen inbeelden. Een verfrissend design waarin de eigenaar zijn stijl en wens voorop staat. Dat mag ook wel bij de aanschaf van deze kolos.

sinot poetry, Dit <strong>130 meter lange megajacht</strong> krijgt een eigen beachclub
Foto: Sinot Yacht Architecture & Design

Eerbetoon aan de Monaco Yacht Show

Om een extra stap te zetten in de jachtwereld, is Sinot overstag gegaan met een eerbetoon aan jachten op de Monaco Yacht Show. Hier werd het beestje en haar concept voor het eerst getoond met een naar eigen zeggen verfrissend design. De nieuwste en verfijnde ontwerpontwikkeling komt samen in de Poetry. Door de visie van de eigenaar te volgen is Sinot een nieuwe designrichting ingeslagen. Uitdagender en nóg meer uit het oog springend. Laat staan dat het nóg uitbundiger kan bij een jacht van 130 meter.

Eén met het water

Je voelt je daadwerkelijk op het water door de binnen-buiten verbinding dankzij tal van glazen panelen en uitklapbare luiken bij de Beach Club. Ja, een eigen Beach Club met buitenstrand en infinity pool is slechts één van de functies van de jacht. Via het uitschuifbare zwemplateau zwem je van eigen strand naar het echte strand.

Door natuur- en kunstlicht optimaal in te zetten, komt de Sinot Poetry nog beter aan het daglicht. Samen met het extreem luxe en op maat gemaakte interieur krijg je enkel en alleen kwaliteit. Een combinatie van natuurlijke en teruggewonnen materialen maken het jacht ook nog eens een favoriet onder de klimaatactivisten. Alleen het beste van het beste mag aan boord van deze parel, aangevuld met de juwelen van de eigenaar zelf natuurlijk.

Met 4 gastenhutten, 2 VIP-kamers en 1 eigenaarshut, heeft Poetry een capaciteit van 14 personen. En dit kun je er allemaal doen met zijn veertienen:

  • Private dining setting met een open keuken
  • Bioscoop
  • VIP lounge
  • Welness
  • 2 bijboten
  • Fitnesscentrum
  • Een heuse eigen schoonheidssalon

Écht een resort op water, dus. Een knap staaltje design, bouwwerk en schoonheid laten we maar zeggen. De juiste woorden vinden voor dit meest luxueuze beest zal toch nooit lukken.

sinot poetry, Dit <strong>130 meter lange megajacht</strong> krijgt een eigen beachclub
Foto: Sinot Yacht Architecture & Design

Next Gen

Met de Sinot Poetry koop je geen drijvend bootje. De volledige buitenkant is namelijk aangedreven door hydrodynamica en architectuur met een driedimensionaal plan. Transparantie staat dan ook centraal voor dit ‘sloepje’. Aan alle kanten van het schip heb je namelijk een vrij uitzicht, ongeacht je locatie. Of dit nu de verre oceaan, Monaco of onbewoond eiland is, genieten staat garant.

Alsof dit nog niet genoeg was, is het stuurhuis verplaatst naar een andere plek. Met als reden: de eigenaar. Het hele dek is zo afgesloten dat de privacy van de voorop staat. Dat komt door de inspiratie uit de resorts: luxe en privacy gaan voor. Je zult maar een eigen resort na kunnen bootsen op het water, dan weet je dat je rijk bent…. Er is zelfs rekening gehouden met zon en wind, waardoor meneer de eigenaar te allen tijde kan genieten van de meest optimale omstandigheden.

Als je op de Sinot Poetry niet op je gemak bent, ben je het nergens op aarde. Prijs? Gelukkig voor je gemoedstoestand onbekend…..

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…